Brusselse topmodel Michèle niet mee naar New York

Eén voor één moesten de vier resterende modellen voor de juryleden verschijnen. Visagist Vasko Todorov, styliste Lieve Gerrits en voorzitster Ghislaine Nuytten waren niet mild. Ze vertelden de modellen eerlijk waar het op stond en haalden zowel hun positieve als hun negatieve kanten aan. Zij beslisten dat Hanne en Ine het meest professioneel overkwamen tijdens de persconferentie én tijdens de groepsfotoshoot op de luchthaven.

Valerie en Michèle kregen van modellenbaas Marc Dochez van Dominique Models te horen wie van hen beiden alsnog naar New York mocht. Hij gaf Valerie nog een kans en stuurde de Brusselse Michèle naar huis.

De spontane en zeer sociale Michèle had dit naar eigen zeggen wel aangevoeld. Herhaaldelijk bleek haar ongave huid een probleem te zijn. Inlevingsvermogen tijdens fotoshoots en de juiste houding waren haar sterke punten. Marc Dochez zag in haar zelfs eerder een actrice dan een model.

Ine Nijs, Hanne Baekelandt en Valerie Debeerst zijn de 3 finalisten van Topmodel. Eén van hen zal op maandag 3 december 2007 het prestigieus contract van Dominique Models in de wacht slepen. In de aflevering van volgende week, op maandag 23 november, zien we hoe Ine, Hanne en Valerie zich aanpassen aan het hectische New York, waar de Fashion Week op dat moment in alle hevigheid woedt. Ingrid Seynhaeve is hun ervaren gids. Zij laat hen meteen ook kennismaken met de harde wereld van de castings…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here