Nieuwkomers 14/10: Ann Renneboog (SP.A-Haaltert)

Aalst. (redactie/mas) Ann Renneboog. De Aalstenaars kennen haar van de Woonwinkel, van de vriendenkring van Ann Van de Steen. Maar… Ann is van Haaltert en staat er op de sp.a lijst. Een vrouw die charme heeft, een vrouw die flegma heeft, een vrouw uit één stuk. En rood, o zo rood. Alleen met de gay-pride is ze roze. Voor Ann telt elk mens. Wit of zwart. Hetero of holebi… als je maar normaal doet.

We ontmoeten Ann op het dorpsplein van Haaltert. Vrijdag. Marktdag. Na een drukke werkdag in de stad, thuiskomen in “mijn dorp… mooi dorp !” is me thuis voelen in

Haaltert. Leuke babbel. Aangenaam vertoeven. Zelfs de opperburger van Haaltert weet deze socialiste te appreciëren. Een vrouw die nog vrouw is. Hopelijk blijft deze kandidaat-politica vrouw in de politiek. Teveel vrouwen kopiëren de mannen…

“Een fikse wandeling langsheen de talrijke wandelpaden die onze gemeenten telt, geeft me inspiratie en stimuleert creativiteit om een sterke visie voor Haaltert te ontwikkelen. Haaltert dient de uitdagingen voor de toekomst aan te gaan en groeien tot een nog aantrekkelijker dorp om te wonen.

Een smaakvol dorp om handel te drijven, een toegankelijk dorp waar mensen samen duurzaam inzetten op zorg voor mensen en samen efficient omgaan met het eigen patrimonium en de aanwezige middelen, een recreatief dorp waar mensen samen cultuur verbreden.” Zeg nog eens dat ze niet weet wat ze wilt, met Haaltert.

Ann Renneboog wil genieten van de natuur. “Dit moet voor iedereen mogelijk zijn, ook voor de generaties na ons. Elk van ons heeft recht op groen of op een bos dichtbij, een park of een speelplein in zijn buurt. Jij moet vlakbij je huis ademruimte kunnen vinden.” Dorpskern van Haaltert is nu eenmaal anders dan de uithoeken van Kerksken of Denderhoutem.

Met haar partij sp.a willen ze die plaatsen spotten waar vuil zich aandient en wil ze zich inzetten op een makkelijk toegankelijke en modern gemeentelijke dienstverlening die ook deze kleine bezorgdheden aanpakt.

Kortom kwalitatieve gemeentelijke diensten voor elke burger, voor elk stukje Haaltert. Je vindt Ann Renneboog op de sp.a lijst op nummer 4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here