Ann Van de Steen neemt maatregelen voor overlast in het Astridpark

Ann Van de Steen : het Astridpark in centrum Aalst is de laatste tijd geliefd bij amokmakers. Voor sommige buurtbewoners werd de overlast te groot waardoor de klachten binnenstroomden. Ik deed enige tijd terug persoonlijk een plaatsbezoek, samen met de buurtbewoners. Na constructief overleg met de eigen diensten (reinigingsdienst en groendienst), wijkpolitie en Jo De Swaef van de gemeenschapswachten werden de volgende afspraken gemaakt rond het openen en sluiten van het Astridpark.

In de periode van april tem september : van 7u15 ’s morgens tot 21u15 ’s avonds. In de periode van oktober tem maart : van 8u15 ’s morgens tot 18u30 ’s avonds. Het openen zal gebeuren door de parkwachter en het afsluiten door de gemeenschapswachten. Bij afwezigheid van de parkwachter (ziekte, verlof, …) zal deze taak overgenomen worden door een personeelslid van de reinigingsdienst.

Jammer dat we tot dergelijke maatregelen moeten overgaan, doch we hopen hiermee de rust terug te brengen en de overlast voor de buurtbewoners tot een minimum te herleiden. Deze avond kan de gemeenteraad hier rond de nodige beslissingen nemen zegt Ann Van de Steen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here