...

Jeroen Verdick toert door Vlaanderen

Jeroen Verdick toert door Vlaanderen

Jeroen Verdick toert door gans Vlaanderen. Donderdag 3 augustus 2023, was comedian Jeroen Verdick te gast in CC De Biekorf in Lebbeke voor zijn vierde en laatste Zomervertelling. In samenwerking met De Buren (regionale tv-zenders TV Limburg, TV Oost, ATV en ROBtv) trok Jeroen de afgelopen weken Vlaanderen rond om de comedy-liefhebbers te trakteren op een geestige portie zelfspot en een reeks absurde levensverhalen. Borgloon, Essen, Aarschot en Lebbeke ontvingen de rasechte Kempenaar met open armen en overvolle parken.

Jeroen Verdick openlucht

Comedy Parade in Play Zuid

De honderden mensen die per locatie steeds aanwezig waren, brachten buiten hun eigen stoel ook hun goed humeur mee. Het geschater en gelach was tot straten ver te horen. Als een besmettelijk virus steekt Jeroen’s humor deze zomer heel Vlaanderen aan. Op 12 augustus is hij één van de blikvangers op de Comedy Parade in Play Zuid en vanaf 21 augustus 2023 is het nieuwe seizoen van het Streamz-programma ‘Love Island’ voorzien van de nodige Kempense commentaren. Dit najaar is de charmante Jeroen ook aan het werk te zien in verschillende culturele centra tijdens zijn soloshow ALLEEN.

Succesvolle Zomervertelling

Tickets en speeldata via: https://www.jeroenverdick.be.  donderdag 3 augustus 2023 was CC De Biekorf in Lebbeke de place to be voor wie houdt van een hilarische portie zelfspot en absurde doch waargebeurde levensverhalen. Gooi dat alles in de mix met een heerlijke Kempische tongval en het resultaat is een volle theaterzaal vol lachende mensen. Dat 90% van de zaal hun eigen stoel meebracht en dus verzekerd was van een gemakkelijk houding, droeg vast ook bij aan een zoveelste succesvolle Zomervertelling die Jeroen Verdick op zijn lijstje mocht aanvinken.

Jeroen Verdick openlucht (1)

Essen, Borgloon, Aarschot en Lebbeke

De Lommelse stand-upcomedian met Kempisch accent, trok de afgelopen weken al langs Essen, Borgloon, Aarschot en Lebbeke in samenwerking met respectievelijk ATV, TV Limburg, ROBtv en TV Oost. Waar op de meeste locaties de voorstelling buiten doorging, trok het Lebbeekse publiek door het wisselende weer toch naar binnen. De enige constante op elke locatie: honderden toeschouwers die al gniffelend naar huis trokken na een uur lachen en schateren. “Meestal speel ik in een donkere zaal en ben enkel ik verlicht, waardoor ik de gezichten in de zaal niet zie.

Een openluchtvoorstelling is echt leuk

Maar ik moet zeggen, zo een openluchtvoorstelling is echt leuk! Je ziet de reacties van de mensen veel beter en met de zon op hun bol, is iedereen altijd enthousiast. Zalig en zéker voor herhaling vatbaar!”, klinkt het bij een tevreden Jeroen Verdick. Een samenvatting van de voorstelling in Lebbeke is gedurende het hele weekend te zien op TV Oost. Voor de liefhebber van zijn typisch Kempische accent, is er bijzonder goed nieuws. Ook tijdens het gloednieuwe seizoen van Love Island, dat vanaf maandag 21 augustus te zien is via Streamz, zal Jeroen te horen zijn als voice-over.

Jeroen Verdick openlucht sfeerbeeld

Verslaggeving van Love Island

De verslaggeving van Love Island zit mij na enkele seizoenen al erg goed in de vingers. In een programma vol drama is de inspiratie dan ook nooit ver te zoeken. Het concept van het programma is fantastisch, want wees nu eerlijk, wie smelt er niet bij de aanblik van prille liefde”, klinkt het bij Jeroen Verdick zelf. Niet alleen op het scherm, maar ook ernaast is Jeroen nog druk aan de gang in de komende weken en maanden. Op zaterdag 12 augustus 2023 is de comedian één van de blikvangers op de allereerste editie van Play Zuid Comedy, naast onder meer Vincent Voeten en Johnny Trash. Tickets en info: https://www.playzuid.be/events/alles