...

komediefestival Play Zuid Comedy

komediefestival Play Zuid Comedy in Antwerpen

Komediefestival Play Zuid Comedy eerste editie met Vincent Voeten, Jeroen Verdick en Johnny Trash. Een goede stand-upcomedian heeft niet veel nodig: een micro, een podium, een vol café en een goedlachs publiek. Laat dat nu net hetgeen zijn wat Play Zuid in Antwerpen op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus 2023 te bieden heeft. Drie dagen lang kan de liefhebber van rasechte comedy er terecht voor optredens van alle soorten en maten. Een unieke mix van ervaring en opkomend talent zal zorgen voor een hilarische en voornamelijk onvergetelijke ervaring tijdens Play Zuid Comedy.

Play Zuid Comedy

Gevestigde waardes

Gevestigde waardes Vincent Voeten, Jeroen Verdick, Jeron Dewulf, Erhan Demirci en Joost Van Hyfte trakteren het publiek op hun typische humor en bijzondere kijk op de wereld die te herkennen is uit hun sappige zaalshows. Ook Johnny Trash, MC Sergej Lopouchanski, MC Kevin Van den Eynde en MC Quinten Friederichs tonen wat ze in hun mars hebben en kleuren de eerste editie van Play Zuid Comedy. Ook Vincent Voeten is niet van de minste. Hij wist in 2022, tijdens de 13e editie van Humo’s Comedy Cup, de overwinning in de wacht te slepen.

komediefestival Play Zuid Comedy - Play Zuid Comedy Jeroen Vincent en Johnny

Met Jimmy Carr en Anthony Jeselnik

Met Jimmy Carr en Anthony Jeselnik als grote voorbeelden ontwikkelde hij zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling. Dit najaar trekt ook Vincent de theater in met zijn zaalshow SMAAD. Gevoeligheden en taboes blijven alvast best thuis. Dat Johnny Trash een man is van vele werelden, moet de echte kenner al lang niet meer verteld worden. De zingende en grappende cowboy schopte het tot in de finales van o.a. het Cabaret Concours Vlaanderen, Humo’s Comedy Cup en Belgium’s Got Talent.

Uitgebreid aanbod

Veel muzikaliteit, KleinKunstComedy zoals hij het zelf noemt, en een nét iets andere kijk op de realiteit, dat is wat het publiek kan verwachten. Play Zuid Comedy brengt een uitgebreid aanbod aan stand-upcomedians. Het volledige programma ziet er als volgt uit: Vincent Voeten, Jeroen Verdick, Johnny Trash, Jeron Dewulf, Erhan Demirci, Joost Van Hyfte, MC Sergej Lopouchanski, MC Kevin Van den Eynde en MC Quinten Friederichs.

komediefestival Play Zuid Comedy - Play Zuid Comedy deelnemers

Donderdag 10 augustus – 20u:
·      MC Sergej Lopouchanski
·      Jeron Dewulf
·      Joost Van Hyfte

Vrijdag 11 augustus – 20u:
·      MC Kevin Van den Eynde
·      Johnny Trash
·      Erhan Demirci

Zaterdag 12 augustus – 20u: 
·      MC Quinten Friederichs
·      Jeroen Verdick
·      Vincent Voeten

Tickets en info: Playzuid.be.