...

4TACT – ‘Samen Oep Vakantie’

4TACT stelt voor Samen Oep Vakantie

4TACT, de populaire humoristische Antwerpse groep gekend van ‘De Strangers Tribjoet Show‘, heeft naast hun gesmaakte hommage-repertoire ook al drie eigen singles uit: ‘Geft Ons Een Spuitje’, ‘Antwaarpe Wereldstad’ en ‘Lot Ons Dansen’. Deze zomer is het tijd voor de vierde single met de veelbelovende titel: ‘Samen Oep Vakantie’.

4Tact Samen Oep Vakantie

Een hilarische tekst

De mannen vertrokken -inderdaad- samen op vakantie… en dat hebben ze geweten in ’t zuiden! Alle wederwaardigheden werden door de heren neergepend in een hilarische tekst. Naar goede Strangers traditie is het nummer natuurlijk gebaseerd op een bekende hit. In het geval van het zomerse ‘Samen Oep Vakantie’ is deze eer weggelegd voor dé zomerhit van Belle Perez ‘El Mundo Bailando’.

Antwerpse Tribjoet band

Deze formatie heeft als Antwerpse Tribjoet band als doel het repertoire van De Strangers nieuw leven in te blazen, en wil de traditie van hun legendarische helden met respect verderzetten. Om zo een lach op iedereens gezicht te toveren, ja, ook op het gezicht van die van de parking! De zomerse meezinger ‘Samen Oep Vakantie’ laat zien dat ze daar daar met glans in slagen.

Fijne zomer iedereen! X

Volg hen op:
Spotify: https://open.spotify.com/artist/48etNW8CwYVFPP3NLizBdN?si=69EqjLJZScuitL16G1jOKQ
Youtube: https://www.youtube.com/@4tact
Facebook: https://www.facebook.com/4TACT
Website: www.4tact.be 

Contact (mgmt):
Chris Clauw 0477/699596
Nancy Torfs 0497/718130

 

Boekingen: 
Make My Day 03/232 33 13