...

4TACT brengt nieuwe single

4TACT, Antwerpse groep

4TACT, Antwerpse groep brengt nieuwe single ‘Lot ons dansen’ uit. In juni 2022 bracht 4TACT hun eerste zelf gecomponeerde single “Antwaarpe Wereldstad” uit. Tegelijkertijd werd het lied door veel Antwerpenaren onofficieel uitgeroepen tot lokaal werelderfgoed. Op 4 november brengt de Antwerpse band hun nieuwe single “Lot ons dansen” uit.
De leden van 4TACT willen het repertoire van de legendarische band De Strangers nieuw leven inblazen. Dit doen ze door hun liedjes te coveren en live te spelen tijdens optredens.

4Tact Lot Ons Dansen

Lot ons dansen

“Sinds onze eerste zelf gecomponeerde single ‘Antwaarpe Wereldstad’ merken we dat steeds meer mensen 4TACT leren kennen. We zijn op veel plekken op straat of in winkels herkend dat is een signaal dat we stilaan een begrip in de provincie Antwerpen worden. Deze week brengen we onze nieuwste single “Lot ons dansen” uit. Het nummer gaat over de veelgebruikte smartphone, die een integraal onderdeel is van het straatbeeld. Soms is het beter om weg te blijven van dat verslavende apparaat en meer te genieten van de ‘echte’ dingen in het leven, zoals samen dansen!” roept manager Chris Crowe uit.

Een positieve boodschap geven

Sommige artiesten ergeren er zich eraan dat fans tijdens optredens alleen filmen met hun smartphones in plaats van ervan te genieten. Zo is 4TACT nog niet. “We waren erg blij toen mensen ons filmden tijdens de show. Hieruit leerden we dat ze daarna meer wilden genieten van de show en onze liedjes, wat alleen maar een compliment kan zijn. Met ‘Lot ons danse’ wilden we een positieve boodschap geven, dat er zoveel dingen in het leven te zien en te beleven zijn. Door smartphones missen we soms de momenten die je echt moet zien om ze op de best mogelijke manier te ervaren”, aldus manager Chris.

‘Lot ons dansen’, de nieuwe single van 4TACT, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.