...

De trends voor kerstcadeaus in 2022

De trends voor kerstcadeaus in 2022

De trends voor kerstcadeaus in 2022

De prachtige kersttijd komt er weer aan. De donkere dagen met heerlijke avonden met familie en vrienden rondom de kerstboom. En onder die boom horen natuurlijk de cadeautjes. Maar wat zijn dé kerstcadeaus dit jaar? We nemen de trends met je door zodat jij dit jaar de leukste kerstcadeaus geeft!

Gepersonaliseerd kerstcadeau

Met een kerstcadeau kan je enorm veel kanten op. Het is natuurlijk heel belangrijk voor wie je een kerstcadeau zoekt. Voor je kleine lieve neefje die net is geboren, koop je iets heel anders dan voor je tante die van tuinieren houdt. Maar welk kerstcadeau je ook uitzoekt, het is een trend dit jaar om er een persoonlijke touch aan toe te voegen. Bijvoorbeeld door de naam van een kindje te laten borduren in het oortje van een knuffelkonijn. Of door een speciale datum op een mooie borrelplank te laten graveren. Wat dacht je van een reep chocolade met daar de naam van een chocolademonster op? Met een gepersonaliseerd cadeau dat ook nog eens bij je dierbaren past, raak je de juiste snaar!

Kerstcadeau met foto

Kerstcadeau met fotoOm je kerstcadeau nog persoonlijker te maken en echt iets unieks te geven, kun je een cadeau met een foto geven. Bijvoorbeeld een mok met jouw leukste foto. Of een fleecedeken met een mooie vakantiefoto om lekker op de bank mee op te warmen tijdens de donkere dagen en weg te dromen naar tropische oorden. Ook leuk is het om een custom made adventskalender te ontwerpen. Zelfs een fles drank of olijfolie kun je opleuken met een zelfgemaakt label met een foto. Zo weet je zeker dat je een uniek cadeau geeft!

Gekke kerstcadeautjes

Het is een trend om niet alleen mooie, betekenisvolle cadeaus te geven, maar soms ook iemand aan het lachen te maken met een grappig kerstcadeautje. Je kunt iemand ook een beetje plagen met een lollig kerstcadeautje. Het moet natuurlijk niet zo erg zijn dat iemand zich volledig voor gek gezet voelt, maar een klein beetje teasen kan geen kwaad. Laat bijvoorbeeld de gekste foto van het vrijgezellenfeest van je zwager op een paar sokken afdrukken. Of kies een grappige foto van jou en je beste vriendin voor op een deurmat. Als je eenmaal de lachers op je hand hebt, wordt het gegarandeerd een vrolijke kerst!

Eerste kerstcadeaus

Wat je steeds vaker ziet, zijn cadeautjes voor een kindje dat zijn of haar eerste kerst beleeft. Je kunt bijvoorbeeld een rompertje laten maken met een foto van de kleine spruit en de tekst ‘eerste kerst’ erbij. Of je laat het op een dekentje of slabbetje drukken. Erg leuk is het om dan een foto van de kleine te (laten) maken onder de kerstboom met het cadeau. Pak maar eens flink uit. Het is immers maar één keer zijn of haar eerste kerst!

Persoonlijke kerstdecoratie

Persoonlijke kerstdecoratieIedereen hangt wel kerstversiersels in de kerstboom en in huis. Mooie kaarsen, kerstballen, sneeuwbollen: het staat allemaal enig in huis tijdens de kerstdagen en geeft veel sfeer. Maar hoe leuk is het nu als je de decoratie een persoonlijke touch geeft? Bijvoorbeeld door kerstballen te laten maken met een foto van je kinderen. En die geef je dan weer aan opa en oma cadeau. Of een kaars met een foto van jouw gezin er op die je opstuurt naar je familie in het buitenland: zo zijn ze toch een beetje bij je tijdens de feestdagen. Kerstdecoratie wordt echt veel leuker als het op maat gemaakt is!