...

De tijd van toen

De Tijd Van Toen in première

De tijd van toen ging afgelopen zondag (6 augustus) in première in het witte Paard in Blankenberge. zoals ieder jaar is Jacky Lafond alweer de gastvrouw van dienst en dat doet ze zoals steeds met de nodige flair. Samen met alle muzikale gasten begon de show met de door Jan Thys beroemd gemaakte tune van zijn programma “De tijd van toen”. Het ballet de Vegas Showgirls mocht het programma daarna verder openen op het nummer In the Mood van Glenn Miller. Daarna wenste Jacky iedereen een goeiemiddag, middag en dat op muzikale wijze. En het moet gezegd de sfeer zat al meteen goed, Jacky palmde zoals steeds de zaal probleemloos in. En na een eerbetoon aan Nicole en Hugo was het tijd om een nieuwe rijzende stem aan het firmament voor te stellen. Wij kenden ze al want we schreven er al regelmatig over op belg.be bij het uitkomen van een nieuwe single.

De Tijd Van Toen opening

Lissa Lewis

Zij is ook de dochter van het bekende accordeon duo De Melando’s. We hebben het over de ravissante Lissa Lewis want zo werd ze ook door Jacky aangekondigd. Wat een voorkomen en wat een stem, dat konden we onmiddellijk merken aan haar medley en tevens ode aan Conny Vandenbos. Samen met oude rot Patrick Onzia gingen we daarna op zoek voor plaatselijk talent. En wat denk je? inderdaad Jacky is kandidaat voor deze talentenjacht. eigenlijk is de presentator van de show de heer Everywhere niet overtuigd van haar talent, tot ze het nummer “Non Je Ne Regrette Rien” aanheft. Met Patrick Onzia heeft Jacky bovendien ook de perfecte tegenspeler gevonden voor al haar grappige sketches. Maar ook als wc dame staat ze alleen haar mannetje en barsten de lachsalvo’s regelmatig los. Zeker als ze het heeft over haar ouderdomsverschijnselen.

De Tijd Van Toen Lissa lewis

David Vandyk en Patrick Onzia

Natuurlijk mag David Vandyck na zijn passage vorig jaar bij jacky niet ontbreken en natuurlijk brengt hij zijn inmiddels gekende single “Licht Aan De Overkant”. Maar ook tijdens zijn duet met Lissa Lewis “Run To Me” staat hij zeker ook zijn mannetje. Maar ook Patrick Onzia mag zijn nieuwste single “Door De Golven” ten gehore brengen. In het tweede gedeelte van de show speciale aandacht voor de internationale gast Mr Fox. Dat deze man van dieren houd en meer bepaald van vogels wordt al meteen duidelijk. Waar hij deze overal te voorschijn haalt is een compleet raadsel. Qua glitter en glamour kunnen de Vegas Showgirls niet ontbreken, maar ook zij verrassen met mooie balletoptredens. Zo ook tijdens de Balade voor Adeline, begeleid door Jan Wuytens op de piano. Bijzonder vertederend is trouwens de aanwezigheid van het kinderballet van Dance Nrgy uit Blankenberge, onder leiding van Muriel Defever.

De Tijd Van Toen Kinderballet Dance Nrgy

Ben Van Den Keybus

Want iedereen weet dat Jacky een bijzondere liefde koestert voor kinderen. In dat verband heeft Ben Van Den Keybus weer iets nieuws uit zijn mouw geschud, namelijk een fles Champagne met de foto op van de volledige cast van “De Tijd Van Toen”. De fles wordt te koop aangeboden tijdens de pauze en na de show aan de prijs van 35€. daarvoor krijg je een gratis ticket voor één van de andere middagshows, maar wat nog veel belangrijker is er gaan van iedere verkochte fles 10€ naar het GOEDE DOEL VAN JACKY. Ben hoopt dan ook dat alle 700 flessen van deze speciale Champagne de deur uitgaan. Tot slot nog een reactie van Ben over deze show: Dit is voor ons wel een echt bijzondere zomer aan het worden. Na de succesvolle premières van It’s My Life en Van Dyke & Friends, lanceren we vandaag met De Tijd Van Toen, een 3e productie van topniveau. Jacky bewijst voor de zoveelste keer haar liefde voor het vak en haar liefde voor het publiek.

De Tijd Van Toen Ben Van Den Keybus

Voor meer foto’s klik hier

Praktisch

De Tijd Van Toen:
• iedere zondag-, maandag- en dinsdagmiddag tot 3 september.
• Iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 10 september t.e.m. 30 september
Boeken kan via www.witte-paard.be of via 070 250 200

De Tijd Van Toen Champagne