...

Jeroen Verdick: ALLEEN wegens succes verlengd

Jeroen Verdick en ‘ALLEEN’ dit najaar terug

Jeroen Verdick: ALLEEN wegens succes verlengd en dit najaar opnieuw op het podium. Op donderdag 25 mei 2023 sloot stand-upcomedian Jeroen Verdick in Willebroek het eerste seizoen van zijn eerste avondvullende show ‘ALLEEN’ af. Uitverkochte zalen en duizenden enthousiaste bezoekers brengen een duidelijke boodschap: het publiek smaakt de eerste soloshow van de oerdegelijke Kempische comedian en wil meer. Jeroen trekt daarom vanaf september 2023 opnieuw door Vlaanderen met ‘ALLEEN’. Zoals steeds, geeft hij het publiek ook dan weer waar ze voor komen: een hilarische avond, een flinke dosis energie en voornamelijk heel pijnlijke lachspieren. Meer informatie en de exacte speeldata van ‘ALLEEN’ via: https://www.jeroenverdick.be. In 2016 kon het brede publiek voor het eerst kennismaken met Jeroen Verdick.

Jeroen Verdick

Een heerlijke portie zelfspot

Een charmante kerel uit de Kempen met een heerlijke portie zelfspot, die hilarisch herkenbare situaties guitig uitbuit. Humo’s Comedy Cup eindigt dat jaar voor hem in de halve finale, maar de toon is gezet. In de jaren die volgen duikt Jeroen op verschillende plaatsen op. Een niet-onopvallende passage als voice-over bij Love Island, de titel van ultieme trendwatcher bij Q-music en een mooi seizoen aan de zijde van Jens Dendoncker in het VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ later, is het tijd voor hem om ALLEEN het podium op te kruipen. De gezonde portie zelfspot en vaak hilarische situaties waarover de geestige Kempenaar vertelt, zijn steeds uit het leven gegrepen. In tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden is Jeroen niet alleen, hij heeft immers al jaren een vriendin en een plusdochter. Hun leven in Lommel, de dagdagelijkse absurde situaties waarin hij belandt en de gecompliceerde maatschappij, dienen dan ook als grootste inspiratiebron.

Jeroen Verdick (1)

Ruim tachtig minuten pure stand-upcomedy

ALLEEN is ruim tachtig minuten pure stand-upcomedy, waarin ik als dertiger vertel hoe het met mij gaat, wat ik heb meegemaakt en hoe het leven mij bevalt. Mét uiteraard een Kempisch accent, met hier en daar misschien al wel een Limburgs randje (lacht).”Na duizenden enthousiaste bezoekers en uitverkochte zalen over heel Vlaanderen, kan geconcludeerd worden dat het eerste soloproject van Jeroen Verdick een groot succes is. Een vervolg is dan ook even logisch als fijn voor de komiek. “Ik ben heel content dat we een tweede run kunnen doen en de herneming van ALLEEN mogen aankondigen. Mensen die van een goed mopje houden en graag met buikpijn van het lachen naar huis terugkeren, kijken best even op mijn website. We passeren met de ALLEEN-karavaan gegarandeerd ook bij jou in de buurt”, besluit Jeroen.

Foto’s: House Of Entertainment.

Aankondiging Jeroen Verdick Alleen