...

Jeroen Verdick combineert radio en tv

Jeroen Verdick zowel op radio als tv

Jeroen Verdick combineert radio en televisie met de voorbereidingen voor zijn eerste theatertournee ‘Alleen’: “We zitten zowaar op schema!”. Morgenavond is stand-upcomedian Jeroen Verdick, 32, samen met Jens Dendoncker op de vlucht voor een nieuwe aflevering van VTM’s Het Jachtseizoen. Jeroen en Jens zullen ook een van de 12 stellen zijn die vanaf maandag 3 oktober deelnemen aan de nieuwe Streamz-show “Don’t Scream” van collega William Boeva. Een wekelijkse vaste klant, de man sluit zich aan bij Q-dj Vincent Fierens op dinsdagavond, waar hij zijn unieke kijk op actualiteiten biedt. Ondertussen is de Kempense stem van Love Island bezig met ‘Alleen’, zijn eerste solotheatershow die in december 2022 in première gaat. “Daar hou ik van, een rijke en gevarieerde agenda. Het is soms zwaar, maar we liggen overal op schema.”

Jeroen Verdick

Zijn carrière in een stroomversnelling

Zijn Vosselaar’s-accent kan hij nooit ontkennen, maar inmiddels woont de stand-upcomedian Jeroen Verdick dankzij de liefde al een tijdje in het Limburgse Lommel. Hij verveelt zich nooit, aangezien zijn carrière in een stroomversnelling is geraakt sinds hij de stem werd van de populaire tv-serie Love Island. Ook was hij de afgelopen twee jaar aanwezig op de #Eindejaarsconferentie van Bert Gabriëls en was ook de sidekick van Jens Dendoncker in het meest recente seizoen van de populaire VTM-show “Hoe Zal Ik Het Zeggen?” Morgen kan je hem en diezelfde Jens weer zien op de VTM-show “Het Jachtseizoen” en vanaf aanstaande maandag 3 oktober 2022 hoor je hoe stand-upcomedian William Boeva ​​is op de nieuwe Streamz-show “Don’t Scream.” Diepe vriendschappen staan ​​zwaar onder druk. “Het zijn allemaal echt toffe, gekke opnames.

Don’t Scream

‘Don’t Scream’ is echt eng, echt eng. Man, ik ben er niet goed in”, zegt hij lachend. Inspelen op de actualiteit doet hij op dinsdagavond, want dan is hij wekelijks te gast bij Q-dj Vincent Fierens: “Het is een fantastisch item om te maken. Na afloop krijg ik altijd een massa positieve reacties. Het houdt mij ook scherp en verplicht mij ook een beetje om de actualiteit te blijven volgen. Aan onderwerpen geen gebrek, want wekelijks gebeuren er zaken waar we eens goed mee kunnen lachen. De eerste schooldag of Quit Quitting, waarbij jongeren beslisten om alleen nog maar het noodzakelijke te doen, waren de voorbije maand heel dankbaar om op in te spelen.” December is een belangrijke maand voor hem, want dan toert hij door Vlaanderen met zijn eerste solo theatertournee, “Alleen”. “Ik heb drie jaar lang een ondersteunende rol gespeeld voor Jens Dendoncker’s nachtelijke tour ‘Bang Van Dendoncker’.

Jeroen Verdick liggend

‘Alleen’, de eerste solo theatertournee

Tijdens de #Eindejaarsconferentie heb ik ook vliegtijd en ervaring opgedaan over hoe je de zaal op een humoristische manier kunt bespelen en entertainen In “Alleen vertel ik mijn persoonlijke verhaal. Oorspronkelijk koos ik deze titel omdat ik lang vrijgezel was. Ondertussen heb ik een vriendin en een plusdochter, dus de inhoud van de show is de afgelopen maanden wel wat veranderd. Ik ben dus niet meer alleen, maar ik ben nog steeds die Kempenaar die het leven met absurde ogen ziet (lacht) Het is een 80+ minuten durende stand-up comedy over mij in de dertig Wat te doen, wat ik heb meegemaakt en wat ik zo leuk vind aan het leven. Natuurlijk, met een Kempens accent, misschien is er overal een Limburgse geur (lacht) De behandelde onderwerpen komen uit het echte leven. Iedereen die komt kijken, zal zich amuseren. De try-outs gingen goed en tot mijn verbazing gingen we zelfs zoals gepland (lacht). Dat beloofd! ”

Aankondiging Jeroen Verdick Alleen

Foto’s: House Of Entertainment.

Praktisch:

Alleen’, de eerste solo theatertournee van Jeroen Verdick, start op donderdag 15 en vrijdag 16 december 2022 in CC De Warande in Turnhout. Voor donderdagavond zijn er nog tickets, want de vrijdagavond is inmiddels uitverkocht. Vervolgens speelt Jeroen ook nog in o.a. Middelkerke, De Pinte, Ravels e.v.a. Op 11 februari 2023 speelt hij ‘Alleen’ in de Antwerpse Arenberg.
Meer info, tickets en een complete speellijst vind je op www.jeroenverdick.be.