...

Love Island keert terug

Love Island keert terug

Love Island keert terug, mét de veelbesproken voice-over Jeroen Verdick! De populaire realityshow “Love Island” keert deze zomer terug naar de Vlaamse huiskamer en wordt exclusief uitgezonden op Streamz. Net als de startdatum voor de derde reeks moet het presentatieduo nog worden aangekondigd, maar spraakmakende voice-over Jeroen Verdick is terug. De stand-upcomedian met kenmerkende Kempische tongval. Hij maakte ondertussen ook al het mooie weer als sidekick van Jens Dendoncker in ‘Hoe Zal Ik het Zeggen?’ en heeft er weer ontzettend veel zin in: “Laten we zeggen dat mijn doortocht in het eerste seizoen niet onbesproken was en mijn mailbox echt ontplofte met reacties.

Love Island

De actualiteit bij Vincent Live (Qmusic)

Vanaf mei kijkt Jeroen elke dinsdag terug op de actualiteit bij Vincent Live (Qmusic). Daarnaast doet hij ook try-outs voor zijn eerste avondvullende zaalshow ‘Alleen’, waar hij volgend jaar mee op tour trekt door Vlaanderen. Deze zomer heropende een Spaanse villa haar deuren voor de nieuwe Vlaamse versie van ‘Love Island’, een datingshow die jonge singles volgt met als gemeenschappelijk doel een liefde te vinden. Tijdens hun “Summer of Love”. De duurtijd van hun verblijf hangt af van de koppels die de 12 singles straks gaan vormen.

Onduidelijk wie het derde seizoen zal presenteren

Het is nog onduidelijk wie het derde seizoen zal presenteren, dat binnenkort exclusief op Streamz zal worden uitgezonden. Kempense stand-upcomedian Jeroen Verdick keert terug als voice-over. Als co-host van “Hoe Zal ik Het Zeggen?” en als panellid voor “Is Er Een Dokter In De Zaal”. Ook als trendwatcher in de #eindejaarsconference en wekelijks bij Vincent Live op Qmusic, heeft Jeroen sinds de laatste ‘Love Island’ heel veel vlieguren gemaakt en ervaring opgedaan. Die komen hem later goed van pas als hij met de nodige humor en plezier deelnemende koppels identificeert.

Jeroen Verdick (2)

Voor iets hilarisch en meeslepends

“Laten we zeggen dat mijn samenwerking in seizoen één niet vanzelfsprekend was, en veel mensen hadden duidelijk iets te zeggen over mijn bijdrage (lacht). Het opende niet alleen deuren voor mij, ik hield ook van en geniet er nog steeds van om op deze manier voor de derde keer deel uit te maken van het programma. Het was een hele uitdaging, maar omringd door de juiste mensen zullen we zeker geen moeite hebben om commentaar te geven op de beelden die we zien. Ik ben nu al benieuwd naar welke verhalen de deelnemers zullen vertellen, maar 12 vreemden op een eiland ver van de realiteit zorgt sowieso voor iets “hilarisch en meeslepends”, zegt Jeroen Verdick.

Jeroen met zijn Kempisch accent

Ondertussen zet Jeroen met zijn Kempisch accent en ongewone humor zijn eerste soloshow “Alleen” voort, die in 2023 door Vlaanderen toert, “we liggen op schema. We gaan vanaf deze maand hier en daar experimenteren. Mensen moeten zeker komen kijken, want ze zullen veel gelegenheid hebben om te lachen. In “Alleen” probeer ik de wereld te begrijpen op mijn eigen manier. Ik neem straks mijn publiek mee om de echte ik te vinden, omringd door de nodige fantasie en absurditeit. De last van deze optredens valt wel op mijn schouders, maar ik ben er klaar voor. Als stand-up comedian is een eigen show toch één van de dingen waar je naartoe werkt”, zegt hij enthousiast.

Aankondiging Jeroen Verdick Alleen

Meer info over Jeroen Verdick, zijn medewerking aan ‘Love Island’ én zijn solo theatervoorstelling ‘Alleen’, vind je op www.jeroenverdick.be.