...

Ambiance All-Stars’ in ‘t Kuipke!

Ambiance All-Stars op 3 december

Ambiance All-Stars in ‘t Kuipke! als 10de ‘Festival van de Ambiance’. Frans Bauer, Laura Lynn, Christoff, De Romeo’s, Lindsay, Yves Segers, Johan Veugelers en DJ Ward kleuren jubileumeditie op 3 december 2022. Op zaterdag 3 december 2022 opent ’t Kuipke in Gent de deuren voor de 10de editie van dit evenement en dat belooft meer dan een stevig feestje te worden. Met Frans Bauer, Laura Lynn, Christoff, De Romeo’s, Lindsay, Yves Segers en Johan Veugelers, pakt de organisatie uit met een regelrecht ‘Ambiance All-Star Team’. Als kers op de jubileumtaart verzorgt allround partymeister DJ Ward het sfeer-vuurwerk als afsluiter. Tickets & info: www.festivalvandeambiance.be. Twee weken nadat ’s werelds beste pistiers tijdens de lokale ‘Zesdaagse’ de legendarische Gentse wielerzesdaagse op het Gentse ovaal van ’t Kuipke.

Ambiance All Stars

Al voor de 10de keer

Dat is de plaats van afspraak om op zaterdag 3 december 2022 is het al voor de 10de keer de beurt aan het kruim van het artiestenpeloton om er in ’t Kuipke één groot volksfeest van te maken. “Met Frans Bauer (‘Heb je tijd met me?’), Laura Lynn (‘Je hebt duizend keer tegen me gelogen’), Lindsay (‘Van ochtend tot avond’), De Romeo’s (‘Viva De Romeo’s), Christoff (‘Sweet Caroline’), Yves Segers (‘Waar zijn die handen?’) en Johan Veugelers (‘I was never a casanova’), we hebben gekozen voor een waar ‘Ambiance All-Star team’. Allround partymeister DJ Ward mag op dit sterrenfeestje natuurlijk niet ontbreken en zorgt voor de onvergetelijke afterparty. Ervaringen van vorige edities hebben ons geleerd dat het Gentse publiek dol is op feesten. Ook bij ’t Kuipke blijft de belangstelling en interesse voor het evenement groeien.

Ambiance All-Stars artiesten

Een groot volksfeest

Een groot volksfeest en dat voor alle leeftijden die van de optredens kunnen genieten. Op de tribunes, of op het centrale plein, zal luid gezang klinken en zullen talloze spontane polonaises ontstaan. Mensen missen ons duidelijk, dat blijkt uit de vele positieve reacties die we hebben ontvangen. Iedereen is blij dat we er weer zijn om voor de 10e keer het Jaarlijkse Sfeerfestival samen uitgebreid en passend te vieren. Het wordt een onvergetelijk feest dat je echt niet mag missen”, aldus organisator Kris Bloemen. Het 10de ‘Festival van de Ambiance’ met ‘Ambiance All-Stars’ Frans Bauer, Laura Lynn, Lindsay, De Romeo’s, Christoff, Yves Segers, Johan Veugelers en DJ Ward, vindt plaats op zaterdag 3 december 2022 in ’t Kuipke Gent. Tickets en info: www.festivalvandeambiance.be.

Affiche Festival Van De Ambiance 2022