...

Rapunzel komt eraan!

Rapunzel de sprookjesmusical in maart en april

Rapunzel de sprookjesmusical trekt In maart en april 2023 met Deep Bridge naar Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent met een bigger and bolder versie van ‘Rapunzel’. Wat we reeds wisten: Stany Crets schrijft een nieuwe, eigentijdse versie van het geliefde sprookje van de gebroeders Grimm, Ad Van Dijk zorgt voor de prachtige muziek, Joris van Veldhoven voor de sprookjesdecors en de rol van ‘Rapunzel’ tussen al deze toeters en belle, is voor Helle (Vanderheyden)! Het moge duidelijk zijn, Deep Bridge trekt alle registers open voor dit vijfde sprookje in vijf jaar tijd en dat blijkt ook uit de absolute toppers die vandaag trots worden voorgesteld.

Rapunzel Cast

Deep Bridge zijn ‘Return of The King’

Na The Lord of The Rings, heeft nu ook Deep Bridge zijn ‘Return of The King’, want de onnavolgbare Walter Baele kruipt opnieuw in de huid van de koning in dit sprookje. Walter zette in 2018 voor Deep Bridge al eens een verbluffende koning (Louis) neer in de sprookjesmusical ‘Doornroosje’ en krijgt in ‘Rapunzel’, net als toen, Liv Van Aelst naast zich als koningin. Met in de cast Jasmine Jaspers (prinses), Laurenz Hoorelbeke (prins), Saïn Vantomme (moeder Rapunzel), Jervin Weckx, Florian Avoux, Aaron De Veene en Isabelle Heremans, niets dan vertrouwde en getalenteerde gezichten uit eerdere Deep Bridge-producties. Maar ook een gloednieuw lid in de Deep Bridge-familie vervolledigt dit sprookjes-dreamteam!

Rapunzel Walter Baele & Sandrine

v.l.n.r.: Liv, Laurenz, Sandrine, Helle, Walter, Jasmine, Saïn

Sandrine Van Handenhoven

Actrice-zangeres-presentatrice Sandrine Van Handenhoven, die recent nog imponeerde in de rol van de iconische Josephine Baker, zal haar opwachting in ‘Rapunzel’ maken als ‘heks’. Een nieuwe en leuke uitdaging voor Sandrine, die voor het eerst ondergedompeld zal worden in het warme bad der Deep Bridge-producties. “Toen ik werd gevraagd voor de rol van heks, dacht ik yes! Interessant! Eindelijk kan ik eens de antagonist spelen. Waar ligt die grens tussen medeleven of afkeer? Het publiek luchtig doen nadenken en en passant mezelf ook ;). Ik heb me al laten vertellen dat de heks trouwens zeer grappig is, dus dat komt helemaal goed!”

Aankondiging Musical Rapunzel

Info & Tickets:

‘Rapunzel’ speelt in maart en april 2023 in Stadsschouwburg Antwerpen , Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent. Aarzel niet om je plaatsje(s) nu al te reserveren, want er wordt nog net niet gev(l)ochten om tickets!
Tickets & info: www.deepbridge.be