...

Wieze Oktoberfeesten 2022 met werldrecord?

Wieze Oktoberfeesten 2022 gaan voor wereldrecord

Wieze Oktoberfeesten 2022 gaan met Bart Kaëll voor wereldrecord ‘Marie-LouWieze’! Van 14 t/m 15 oktober 2022 wordt het dak van de Oktoberhallen in Wieze weer gesloopt tijdens de nieuwe editie van het legendarische Wieze Oktoberfeesten. Met, naast tal van Wieze Oktoberfeesten-favorieten uit de 3 voorgaande edities.

Wieze Oktoberfeesten 2022

Headliners De Romeo’s

Headliners De Romeo’s tekenen present op de eerste après-ski editie op 14 oktober, Bart Kaëll op 15 oktober (traditionele editie) én een verlaagde ticketprijs (€25 ipv €32,50), zal er sowieso total loss gegaan worden, maar de organisatoren gaan voor nog een een leuke stunt… Op 15 oktober maakt Bart Kaëll zijn debuut op de Wieze Oktoberfeesten.

De Marie-LouWieze

Zijn hit “De Marie-Louise”, omgedoopt tot “De Marie-LouWieze” in de lokale Oktoberfeest-buurt, zal zeker niet van Barts lijstje verdwijnen, en daar kunnen de Wieze Oktoberfeesten niet omheen! Dat is de reden dat wanneer Bart op 15 oktober “De Marie-Louise” speelt, alle feestgangers gevraagd worden om mee te doen met de aanbevolen “dans” die het nummer van begin tot eind begeleidt, waardoor een wereldrecord “Marie-LouWieze” vestigen.

Wieze Oktoberfeesten 2022 De Romeo's en Bart Kaëll

Generale repetitie

Hoe dat ‘dansje’ nu weer in elkaar steekt, dat leggen opperfeestneuzen De Romeo’s, die op 14 oktober in de Oktoberhallen de generale repetitie voor dit wereldrecord op zich nemen, je nog eens haarfijn uit én doen ze zelf voor in een ludiek filmpje.

Lederhosen, Dirndls, spraakmakende optredens

Bratwursten, kip aan ’t spit, tafels en banken gevuld met vrienden, Lederhosen, Dirndls, spraakmakende optredens, respect voor de traditie, een unieke sfeer tussen jong en minder jong, vollenbak ambiance en héél veel Wieze Festbier! De succesvolle ingrediënten die iedereen luidkeels Ein Prosit! doen inzetten tijdens de Wieze Oktoberfeesten zijn ondertussen genoegzaam bekend.

Praktisch:

Wieze Oktoberfeesten 2022 op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober 2022 in de Oktoberhallen te Wieze, met De Romeo’s, Bart KaëllJohan Veugelers, Yves Segers, Het Dendermonds Bierkwartet, Stefaan De Winter, Freddy Wally, Andrea Schön & Mike Gröndy, lokale bakkersvouw Mayke VanesFranzke, Partymeister Der DJ aus den Bergen en Wieze-debutanten ’t Klein Muziekske uit het nabije Dendermonde. 2 dagen en VOL is (nog steeds) VOL! Tickets & info: www.wiezeoktoberfeesten.be  – Tickets vanaf €25 (excl. reservatiekost)