...

Wieze Oktoberfeesten 2022 stunten

Wieze Oktoberfeesten 2022 met goedkopere tickets

Wieze Oktoberfeesten 2022 stunten met headliners De Romeo’s, Bart Kaëll én lagere ticketprijs. Gelukkig kon Wieze Oktoberfeesten, na een gedwongen onderbreking in 2020 (weet je nog waarom), in 2021 in volle glorie doorgaan. Geheel in de traditie van de eerste twee zeer succesvolle en hoog aangeschreven edities verhuisde vorig jaar na de herlancering van het legendarische “Feest van de Vriendschap” in 2018 ging het dak van Wieze Oktoberhallen eraf. De editie van 2022 belooft ook weer vuurwerk af te leveren als  organisatoren van Radar Events, Brouwerij De Brabandere en Oktoberhallen het zware geschut bovenhalen.

De Romeo’s en Bart Kaëll

Zo gaan de debutanten van Wieze Oktoberfeesten en de topfeestgangers van De Romeo’s op vrijdag 14 oktober total loss tijdens de eerste après-ski-editie en trekt Bart Kaëll op zaterdag 15 oktober (traditionele editie) ook alle registers open voor de feestvierders in de Oktoberhallen en laat hen dansen. Verspreid over twee prachtige dagen krijgen deze fantastische headliners de steun van Wieze-favorieten zoals Johan Veugelers, Yves Segers, Het Dendermonds Bierkwartet, Stefaan De Winter, Freddy Wally, Andrea Schön en Mike Gröndy, lokale bakker Mayke Vanes, Franzke, Partymeister Der DJ  aus den Bergen en andere debutanten Wieze ’t Klein Muziekske uit het nabij gelegen Dendermonde.

Wieze Oktoberfeesten 2022 De Romeo's en Bart Kaëll

Een echt “ambiancepakket” beschikbaar

Misschien wel de meest indrukwekkende prestatie die de organisatoren voor deze editie van de Lederhosen schudden, zal er een zijn die mensen direct in hun geldbeugel zullen voelen. Geheel tegen de huidige trends in, hebben we te maken met een mooie verlaging van de ticketprijs. Reguliere dagkaarten kosten niet meer € 32,5 zoals in voorgaande edities, maar € 25, en naast de combi- en VIP-formules is er voor het eerst ook een echt “ambiancepakket” beschikbaar. Voor de aantrekkelijke prijs van 65 euro krijgt de fijnproever maar liefst 10 halve liter heerlijk Wieze Festbier, en de toegang is helemaal gratis! De organisatie is heel bewust bezig met deze strategie, zegt Ben Mouling van Radar Events:

De gemiddelde Vlaming heeft het helemaal gehad met de berichtgeving rond de stijging van de prijzen voor energie, voedingsmiddelen, entertainment, horeca, belastingen allerhande…en kreunt onder het steeds duurder wordende leven. Wij willen met de Wieze Oktoberfeesten tegen deze negatieve stroom inzwemmen en een bescheiden polonaise van hoop bieden. Iedereen moet kunnen genieten van ons ‘Feest van de Vriendschap’ en daarom leveren wij de inspanning om onze ticketprijs naar beneden te halen, zonder weliswaar in te leveren op de kwaliteit en beleving van de Wieze Oktoberfeesten.”

Braadworst, gebraden kip, tafels en banken met vrienden

Braadworst, gebraden kip, tafels en banken gevuld met vrienden, Lederhosen, Dirndls, luide optredens, respect voor traditie, unieke sfeer tussen jong en minder jong, volle sfeer en volop Wieze Fest bier! De succesvolle ingrediënten die iedereen luidkeels Ein Prosit doen inzetten tijdens de Wieze Oktoberfeesten zijn ondertussen genoegzaam bekend. Ook de nieuwkomers en headliners De Romeo’s (14 oktober) en Bart Kaëll (15 oktober) kijken uit naar hun grote debuut op de Wieze Oktoberfeesten:

Ik kijk enorm uit naar mijn optreden op 15 oktober in de Oktoberhallen. Als ik mijn collega’s die er reeds optraden tijdens de voorbije edities mag geloven, is het daar werkelijk een uniek en ongezien feestje. Ik zal alleszins alle zeilen bijzetten om tijdens mijn eerste optreden op de Wieze Oktoberfeesten iedereen in de Oktoberhallen op en naar te laten dansen”, zegt Bart Kaëll met de hem kenmerkende glimlach om de mond.

Uniek Wieze ‘Festbier’

Een onmisbaar bestanddeel van de Oktoberfeesten blijft natuurlijk het bier! Brouwerij De Brabandere brouwt voor de Wieze Oktoberfeesten opnieuw hun uniek ‘Festbier’ met een lager alcoholpercentage van 3,5%, maar met een gelijkaardige kruiding als de bestaande Wieze Tripel. Het is ook het enige bier dat wordt geschonken op de feesten. “Met een bier laag in alcohol en vol van smaak, kunnen de bezoekers ten volle genieten van een echte Oktoberfest-beleving”, zo zegt de brouwerij.

Alles wordt duurder, behalve de Wieze Oktoberfeesten!

Dresscode is niet verplicht, maar wordt toegejuicht voor een totaalbelevenis!

Wieze Oktoberfeesten 2022 op vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober 2022 in de Oktoberhallen te Wieze. Twee dagen en VOL is (nog steeds) VOL! Tickets & info: www.wiezeoktoberfeesten.be  – Tickets vanaf €25 (incl. reservatiekost) 

Wieze Oktoberfeesten 2022