...

Manon Claeys wordt ambassadrice van CAVALLUNA

Manon Claeys

Manon Claeys, Paralympische medaillewinnares wordt ambassadrice van CAVALLUNA ‘Secret of Eternity’ in 2023. Ook in 2023 stopt CAVALLUNA, de meest indrukwekkende en kwalitatief hoogstaande paardenshow van Europa, in het Antwerpse Sportpaleis en zal jong en oud in vervoering brengen met een nieuwe show: Secret of Eternity. De twee- en vierbenige sterren reizen vanaf oktober 2022 met de nieuwe route naar zeker 30 steden in Duitsland, België, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. Op 25 en 26 maart 2023 opent het Sportpaleis in Antwerpen als enige Belgische halte de stallen voor de internationale atleten en hun majestueuze paarden. Ook Manon Claeys uit Maldeg heeft ruime ervaring met het trainen en liefhebben van sportpaarden. Nog maar een jaar geleden stond deze Paralympische atleet op het winnaarspodium in Tokio met minstens twee bronzen medailles om zijn nek. Dit jaar begint Manon aan een nieuw avontuur en als trotse ambassadeur van CAVALLUNA – Secret of Eternity.

Manon Claeys

Manon Claeys was aangenaam verrast

Ondersteunt ze de geschiedenis van CAVALLUNA. Meer informatie en tickets op: www.cavalluna.com. “In het begin was ik een beetje sceptisch over het concept, maar daarom was ik zo blij dat ik vorig jaar voor de show werd uitgenodigd. Ik was zeer aangenaam verrast. Ik weet als geen ander hoe belangrijk de band tussen paard en ruiter is. Deze sterke band met de paarden en de ruiters trof mij enorm, maar ook de staff om hen heen. Alle paarden zagen er fantastisch uit: de voeten waren mooi gedaan en waren allemaal in topconditie. Een pluim voor CAVALLUNA”, zegt de duidelijk trotse ambassadeur. Manon Claeys heeft zelf een schat aan ervaring (en bijbehorende medailles als bewijs) met paarden. Samen met haar trouwe viervoeter en trouwe vriend San Dior 2 won ze vorig jaar nog twee bronzen medailles in de paradressuur op de Paralympische Spelen van Tokyo.

Cavalluna 2022

Trots om het gezicht te zijn van Secret of Eternity

Manon is niet alleen erg trots om het gezicht te zijn van Secret of Eternity van CAVALLUNA, maar haar uiteindelijke doel is nog groter: “Veel mensen hebben een negatieve kijk op de paardensport. Ze denken dat we paarden tot iets dwingen, maar in de praktijk is niets minder waar. De ruiter is slechts een pion die het paard vraagt ​​of hij iets wil doen. Als een beest van 650 kg besluit dit niet te doen, kun je het zeker niet forceren. Het gaat om de band die je aangaat met je huisdier. Het is niet anders in CAVALLUNA, ruiters kunnen het er alleen zo mooi en harmonieus uit laten zien door een knappe en unieke band met hun paarden. Ik hoop dat mensen door het programma te bekijken zullen zien wat mens en dier samen, zonder gedwongen te worden, kunnen bereiken aldus Manon Claeys.

.”

Cavalluna 2022

Secret of Eternity

Na de geslaagde CAVALLUNA – CELEBRATION! tour, kroop creatief directeur Klaus Hillebrecht opnieuw in de pen op zoek naar een nieuw avontuur. Dit jaar vertelt CAVALLUNA het verhaal van Mamey, de mooie dochter van een inheemse stam, en Joaquim, de boerenzoon, die samen op avontuur gaan om de steen der eeuwigheid terug te brengen naar het volk en de plaats waar die oorspronkelijk thuishoort. De vraag die iedereen bezighoudt: Zullen zij erin slagen het geheim van de eeuwigheid te onthullen?
Het verhaal wordt tegen een adembenemend decor verteld door zo’n 60 paarden, hun ruiters en een internationaal dansgezelschap, die allen het beste van zichzelf laten zien. Populaire acts zoals de Hongaarse Post van Laury Tisseur, de Spaanse rijstijl van Sebastian Fernandez en zijn gezelschap, en de stuntruiters van de Hasta Luego Academy kunnen natuurlijk niet ontbreken. De Belgische Sylvie Willms, gespecialiseerd in de vrijheidsdressuur, is samen met haar 12 loslopende (!) paarden ook opnieuw van de partij.

Foto’s Manon Claeys: House Of Entertainment.

Aankondiging Cavalluna Secret Of Eternity