...

Refurbished = Duurzaam

Refurbished = Duurzaam Depositphotos_326323178_S

Refurbished = Duurzaam

Refurbished betekent ‘gereviseerd’ dit is een bekende term die vaker wordt gebruikt in de IT wereld. Gereviseerd staat voor het opnieuw aanbieden van producten. Tegenwoordig wordt er steeds meer refurbished elektronica gebruikt. Denk hierbij aan laptops, tablets en smartphones. Dit is niet alleen voordeliger maar ook nog eens beter voor het milieu.

Refurbished Apple producten

Voornamelijk Apple producten zijn erg populair. Ben je op zoek naar een betaalbare refurbished iPad voor bijvoorbeeld het bekijken van video’s of surfen op het internet. Dan is een refurbished iPad Air 2 perfect voor jou. De iPad Air 2 is dun en makkelijk mee te nemen in je tas. Op deze manier kun je jouw favoriete serie overal en altijd bekijken wanneer jij dit wilt. Daarnaast kan je met de refurbished iPad Air 2 je vingerafdruk beveiligen om zeker van te zijn dat jouw refurbished iPad altijd beveiligd vergrendeld is. Het aanschaffen van een refurbished iPad zou geen problemen met zich moeten brengen. Omdat er een refurbished product altijd goed wordt gecheckt voordat dit wordt aangeboden. Ook wordt een refurbished product schoon opgeleverd. Op deze manier kan jij genieten van jouw favoriete refurbished Apple product zonder daar veel bij stil te staan.

 

Refurbished versus tweedehands

Misschien zou je denken waarom zou ik een refurbished iPhone aanschaffen als je dit ook tweedehands kan aanschaffen bij een online platform. Maar ben je dan ook bewust van het feit dat je niet exact weet hoe de staat is van een tweedehands iPhone. Een refurbished aanbieder checkt volledig het product voor dit wordt aangeboden. Als het nodig is worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Hierdoor weet je exact in welke staat de iPhone is en het allerbelangrijkste dat je een werkende iPhone hebt aangeschaft. Een refurbished aanbieder kan je vertrouwen en geeft ook vaak garantie op je aankoop.

Duurzame aankoop

Een refurbished aanschaf is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. Door nieuwe elektronica te produceren komen er gevaarlijke chemicaliën vrij die niet goed zijn voor zowel natuur als mens. Door een refurbished apparaat aan te schaffen komt er minder CO2 uitstoot vrij. Op deze manier helpen wij het milieu een handje mee door een aankoop te doen bij een refurbished aanbieder. Ben je nog op zoek naar een refurbished aanbieder. Bij Refurbished.be kan je profiteren van 3 jaar garantie en altijd gratis verzending. Er komen dus vele voordelen bij kijken als je kiest voor een refurbished apparaat. Bij Refurbished.be wordt er bij de controle gekeken naar meer dan 50 punten door professionals. Een refurbished aanbieder is betrouwbaar en daarnaast ook veel beter voor het milieu. Op deze manier kan jij genieten van jouw aankoop en een stapje dichterbij een groene toekomst zetten.