...

Shows Witte Paard hervatten deze zomer

Shows Witte Paard hervatten

Shows Witte Paard hervatten deze zomer in Blankenberge. – Het Witte Paard presenteert een nieuwe show, “The Color of Passion”, waarvan Coco Jr. zijn muzikale handtekening op de show zet. Precies 30 jaar na de release van “I can’t keep my hands of you”, helpt de frontman van de Dinky Toys mee het geluid van de Blankenbergse zomer te bepalen. Hij wordt ondersteund door Sandrine, Patrick Onzia, Clayton Peroti en een aantal straffe internationale acts. Van 22 juli tot 17 september 2022 opent theater Het Witte Paard in Blankenberge de hele zomer de deuren voor de nieuwste avondvoorstelling “The Colors of Passion”. Mede dankzij Marc Coucke’s investeringsmaatschappij Alychlo beleeft Het Witte Paard weer een gezellige zomeravond.

Coco Jr en Clayton Peroti

Dit jaar biedt regisseur Jos Dom opnieuw een gloednieuwe cocktail aan, in opdracht van producer Ben Van den Keybus, die hits, sensuele dans, visuele humor (Steve Eleky en Helmut) en acrobatiek (Duo Nostalgia en Sheyen Caroli) combineert. Voor het eerst kreeg hij de muzikale hulp van Coco Jr. Niet alleen staat hij deze zomer als zanger op het podium. Zijn muzikale ideeën zorgen ongetwijfeld voor nieuwe en originele remixen. De pers kreeg op dinsdag 14 juli al een klein voorsmaakje van wat er te verwachten valt. Want zowel Coco Jr als Clayton Peroti gaven het beste van zichzelf door een nummer uit de show in avant prémiere te brengen. De nieuwe investeerder Marc Coucke keek toe vanuit de zaal en zag dat het goed was.

shows het Witte paard Coco Jr.

Jos dom en Ben Van den Keybus

Jos Dom: “De avondshow in Het Witte Paard in Blankenberge is een begrip. Men verwacht hitmedleys, sferen en bijzondere optredens van over de hele wereld. De repetities hebben mij bevestigd dat dit iets wordt wat ik niet snel zal vergeten ! Ben Van de Keybus: “De afgelopen jaren heb ik rondgereisd op zoek naar de perfecte acts voor onze zomershows. Je Ik ben trots op hoe ik dit jaar talent naar onze zalen heb weten te halen. dankzij Coco Jr. waait er deze zomer ook muzikaal een frisse wind door Blankenberge.’ Coco Jr.: ‘Toen Ben me vroeg of ik wilde meewerken aan de nieuwste zomershow van Het Witte Paard, heb ik niet lang moeten twijfelen. Ik kijk ernaar uit om deze zomer samen met Sandrine, Patrick Onzia, Clayton Peroti en de internationale acts het podium te delen!’

shows het Witte paard c

Jubilee aan zee

Wie het Witte paard zegt denkt onmiddellijk aan de zomershow van Jacky Lafon “Jubilee aan zee“. 55 jaar Jacky Lafon op de planken dat mag je niet missen. Jacky stelde alweer een topcast samen voor een reeks zomershows in het Witte paard. Net zoals in 2019 staat Frank Van Erum opnieuw mee op de planken. Nieuw dit jaar zijn Jan Wuytens (wat een ontdekking) en David Vandijck die al eerder in het Witte paard te zien was. Tot slot vervolledigt de Oostendse  Wendy Van Wanten de affiche! De regie neemt jackie naar goede gewoonte zelf in handen. zij slaagt er al enkele jaren in om het publiek een show te presenteren om U tegen te zeggen. gefeliciteerd Jacky!

affiche Jubilee Aan zee

Colour of Passion, van 22 juli tot en met 17 september, 20u30, tickets via www.wpevents.be

 Jubilee aan zee van 22 juli tot en met 18 september, vrijdag, zaterdag en zondagnamiddag, 14.30u. Info & Tickets  050/ 41.11.00 -www.witte-paard.be

Opgelet! Beide shows gaan door in Het Witte paard!