...

Het Witte Paard zet met ‘Imagination’ in op een zomer vol magie.

Het Witte Paard zet met ‘Imagination’ in op een zomer vol magie.

Imagination

BLANKENBERGE – De bekende showtempel Het Witte Paard trekt de kaart van de verwondering en haalt opnieuw enkele bijzondere internationale acts in huis. Tijdens de fonkelnieuwe zomershow wisselen gloednieuwe hitmedleys en bijzondere acts vanuit de hele wereld elkaar in een snel tempo af. Laat je van 17 juli tot en met 9 september 2019 verwonderen door magische momenten in het Witte Paard. Imagination? Beyond imagination!

Patrick Onzia en Daisy Thys zijn deze zomer de gastheer en gastvrouw van dienst. Zij ontvangen, naast special guest Nest van de Strangers, enkele bijzondere acts van over de hele wereld. Ook goochelaar Rafael keert na een reis van meer dan 20 jaar over de hele wereld weer terug naar Blankenberge. Hij won ondertussen prestigieuze prijzen zoals de ‘Magic Hands Awards’ in België, de Mandrake d’Or in Parijs, Les Anneaux d’Argent in Lauzanne en kreeg in Las Vegas als eerste en enige Belg ooit de ‘Golden Lion Award’ uit de handen van Siegfried & Roy. Deze award staat bekend als de Oscar van de goochelaars.

Naast de ondertussen gekende namen Dimitri Verhoeven en Steve Ryckier zijn dit jaar de Satyn Sisters en Frederic Celini ook opnieuw te gast. Zij delen het podium met de lugubere entertainer Collin’s little brother, kledingjongleurs Strahlemann & Söhne, zandkunstenares Natalya Netselya, Rubel Medini en de Saly Brothers. Natuurlijk ontbreken ook dit jaar het traditionele showballet en de liveband onder leiding van Patrick Desmedt niet. De choreografie wordt verzorgd door Camilla Bevans en Jos Dom tekent wederom voor de regie.

Het Witte Paard Hotels & Events opent deze zomer ook het unieke pop-up restaurant Colisée. U kan er genieten van overheerlijke lunches en diners. Nest van de Strangers zorgt tijdens de zomermaanden voor entertainment en livemuziek. Een hopelijk nieuwe traditie die graag doorheen het jaar wordt verdergezet tijdens de muzikale diners. Voor meer informatie over dit nieuwe initiatief en toekomstige (dinner)shows en evenementen, surft u naar www.witte-paard.be.

Over Het Witte Paard Hotels & Events

WP Hotels & Events omvat 5 hotels, 2 restaurants, de evenementenlocatie Het Witte Paard en Kusttheater ‘t Colisée. Daarnaast verzorgt de groep ook de horeca-uitbating van de 3 feestzalen in het Casino van Blankenberge. De groep blijft aan en hoog tempo uitbreiden. Voor meer informatie over de recente overnames, renovaties en plannen voor nieuwbouwprojecten, neemt u contact op met Martijn Claes.