...

Jacky Lafon komt weer thuis in het Witte Paard

Jacky Lafon komt weer thuis in het Witte Paard en presenteert haar gloednieuwe zomerrevue: ‘Ambiance aan Zee’.

Het Witte Paard

BLANKENBERGE – Het Witte Paard Hotels & Events blijft inzetten op ambiance en verwondering. Door de overname van Kusttheater ’t Colisée komt Jacky Lafon na jaren weer thuis in het Witte Paard. Van 19 juli tot en met 8 september 2019 presenteert zij er met trots haar nieuwste zomerrevue ‘Ambiance aan Zee’. Samen met Luc Steeno, Laura Lynn, Matthias Lens, Frank Van Erum, het Witte Paard Showballet en Duo J&J, staat ze de hele zomer garant voor een namiddag vol ambiance.

Tijdens de zomermaanden kan je voortaan in Het Witte Paard ook ’s middags genieten van een bijzondere revueshow. De nieuwste zomershow van Jacky Lafon ‘Ambiance aan Zee’ staat garant voor bekende Vlaamse en internationale muziek, de klassieke sketch, prachtige choreografieën en indrukwekkende kostuums. Het Italiaanse duo J&J blaast, op vraag van Jacky, de klassieke quickchange-act nieuw leven in. Ging omkleden maar altijd zo verbluffend snel!

Luc Steeno, Laura Lynn en Matthias Lens brengen hun grootste hits in de vorm van gloednieuwe medleys. In Het Witte Paard mag iedereen ongegeneerd en luidkeels meezingen met bekende kleppers zoals ‘Ik mis je elke dag’, ‘Hij speelde accordeon’ en ‘Je hebt me 1000 maal belogen’. Frank Van Erum zorgt er samen met Jacky voor dat ook de lachspieren worden onderhouden. Snelle sketches, heerlijke moppen en klassieke misverstanden zorgen ongetwijfeld voor hilarische taferelen.

Het Witte Paard Hotels & Events opent deze zomer ook het unieke pop-up restaurant Colisée. U kan er genieten van overheerlijke lunches en diners. Nest van de Strangers zorgt tijdens de zomermaanden voor entertainment en livemuziek. Een hopelijk nieuwe traditie die graag doorheen het jaar wordt verdergezet tijdens de muzikale diners. Voor meer informatie over dit nieuwe initiatief en toekomstige (dinner)shows en evenementen, surft u naar www.witte-paard.be.

Over Het Witte Paard Hotels & Events

WP Hotels & Events omvat 5 hotels, 2 restaurants, de evenementenlocatie Het Witte Paard en Kusttheater ‘t Colisée. Daarnaast verzorgt de groep ook de horeca-uitbating van de 3 feestzalen in het Casino van Blankenberge. De groep blijft aan en hoog tempo uitbreiden. Voor meer informatie over de recente overnames, renovaties en plannen voor nieuwbouwprojecten, neemt u contact op met Martijn Claes.