...

Extra datum voor 15 jaar Het Schlagerfestival!

Laura Lynn, De Romeo’s en Jan Smit worden toegevoegd aan de line-up.

Extra datum voor 15 jaar Het Schlagerfestival!

Extra datum voor 15 jaar Het Schlagerfestival! - extra datum Schlagerfestival

Het Schlagerfestival viert volgend jaar zijn 15de verjaardag met “debutant” Raymond van het Groenewoud, Christoff, schlagerkoningin Laura Lynn, De Romeo’s en de immens populaire Jan Smit. “Met bijna 50.000 bezoekers was het dit jaar een recordeditie. Dat de mensen genoten hebben van onze Schlagerfestival-kermis, blijkt uit de massale belangstelling en vraag naar tickets voor de komende editie. Die is zo groot dat we besloten hebben om nu al een vierde datum toe te voegen. Je kan dus voor 27, 28, 29 maart én zaterdag 4 april 2020 kaartjes bestellen via www.hetschlagerfestival.be, klinkt het bij de organisatoren. 

Jong en oud amuseert zich op Het Schlagerfestival. Het is een traditie geworden dat mensen, alleen of in groep, jaarlijks (meer en meer verkleed) naar de Hasseltse Ethias Arena trekken voor een onvergetelijke avond of namiddag. In 2020 vieren we het 15-jarig bestaan, met de liveband, een indrukwekkend podium in het midden van de zaal, dansers en schlagerkoningin Laura Lynn. Met haar debuutsingle ‘Je hebt me 1000 maal belogen’ zorgde ze 15 jaar geleden voor een revival van het populaire Nederlandstalige lied. Samen met de artieste is het festival geëvolueerd, zonder het feestelijke karakter te verliezen.

Extra datum voor 15 jaar Het Schlagerfestival! - P1130579

Laura Lynn is een hitmachine van meezingers en dat kan ook gezegd worden van De Romeo’s. Chris, Gunther en Davy zijn een vaste waarde op Het Schlagerfestival-podium én terecht, want met een straatlengte voorsprong zijn ze nog steeds de populairste ambianceband van Vlaanderen. De Romeo’s staan voor een maximale feestgarantie. Ze ontgoochelen nooit en weten perfect hoe ze hun publiek moeten bespelen.

Extra datum voor 15 jaar Het Schlagerfestival! - IMG 0599
Voor de 15de editie trekt het festival alle feestregisters open en strikte het Jan Smit.Vorig jaar vierde ik mijn 20-jarige carrière in het Antwerpse Sportpaleis. In het najaar sta ik in enkele Vlaamse theaters, maar volgend voorjaar wordt het echt feest op Het Schlagerfestival. Ik ben altijd onder de indruk hoe luid er wordt meegezongen met ‘Als de morgen is gekomen’ of ‘Als de nacht verdwijnt’. Het Schlagerfestival is één groot volksfeest waar je als artiest graag deel van uitmaakt. Het wordt een blij weerzien met de andere artiesten. Het wordt top!”.

Extra datum voor 15 jaar Het Schlagerfestival! - IMG 6807

Het Schlagerfestival 2020 vindt plaats op 27, 28 en 29 maart en 4 april  2020 in de Hasseltse Ethias Arena, met oa. Raymond van het Groenewoud, Christoff, Laura Lynn, De Romeo’s en Jan Smit. Meer namen volgen later. Bestel tijdig je tickets via www.hetschlagerfestival.be of via 070/345.345 (max. €0,30/min).

Extra datum voor 15 jaar Het Schlagerfestival! - Logo House Of Entertainment