...

Daniël Busser en Anouk Leander werkten samen

Daniël Busser en Anouk Leander

Daniël Busser en Anouk Leander werkten samen voor de nieuwe single ‘1 Plus 1’. Na succesvolle samenwerkingen met o.a. 5NAPBACK (‘Vrienden’) én zijn bloedmooie vriendin Chäima (‘Tu veux quoi’), dropte de nog maar 23-jarige Daniël Busser recent ‘1 Plus 1’, een song die hij opnam met het muzikale talent Anouk Leander (Starsky Records) en die hij na ‘Op Een Wave’ opnieuw succesvol uitbracht als NFT. Op 8-jarige leeftijd verloor hij zijn moeder, een gebeurtenis die multi-getalenteerde artiest Daniel Busser een plaats gaf in veel van zijn teksten. Op 15-jarige leeftijd betrad hij het podium naast zijn neef “Kenny G” en kort daarna werd zijn debuutsingle “Mis Mij Niet” die hij uitbracht met de steun van Spreej, het succesvolle duo Safi & Half of Spreej.

Daniël Busser en Anouk Leander 1 Plus 1

Eerste Vlaamse artiest die samenwerkte met Snelle

Hij was de eerste Vlaamse artiest die samenwerkte met Snelle (“Adrenaline”) en Kevin (“Life”). Hij trad op in Paradiso Amsterdam, twee keer in de uitverkochte Lotto-Arena voor Lil’Kleine, en trad meerdere keren op met Pukkelpop, en zijn album “Adrenaline” is meer dan 5 miljoen keer gestreamd. Hij werd vorige maand pas 23, maar zijn ondernemersgeest, creativiteit en veelzijdigheid maken Daniël Busser uniek in de muziekindustrie. Bij het publiek is hij vooral bekend van een nummer dat hij 2 jaar geleden met 5NAPBACK uitbracht, “Friends”, dat sindsdien lovende kritieken heeft gekregen en 1,5 miljoen Spotify-streams. Daniël Busser blijft muziekgeschiedenis schrijven, want hij is de eerste Belgische, mogelijk Europese artiest die onlangs muziek aanbood in NFT-vorm.

Gesteund door zijn Busserfam-gemeenschap

Gesteund door zijn Busserfam-gemeenschap is Daniël de eerste Belgische (en mogelijk Europese) artiest die nieuwe muziek aanbiedt in de vorm van NFT’s. Hierdoor kunnen zijn fans en crypto-enthousiastelingen royalty’s tot 20% claimen. Voor zijn nieuwste single “1 Plus 1”, die ook als NFT werd geveild na “Op Een Wave”, werkte Daniël Busser dit keer samen met een van Starsky Records’ talent, Anouk Leander. Als je goed luistert, hoor je de artistieke afwisseling en gelaagdheid in een nummer dat duidelijk doet denken aan hedendaagse popmuziek. “1 Plus 1” combineert dansbaar en radiovriendelijk. Je kunt het direct aan je muzieklijst toevoegen met nummers die in een oneindige lus kunnen worden afgespeeld. Als je luistert, hoor je opnieuw het meesterwerk van producer Valentino Ignoto (“Get Ready for the Smoke”) en tot slot de geweldige grijptechniek van DJ Dysfunkshunal (Safi, KRS-1).