...

Mydonna – ‘Ray Of Light’

Mydonna heeft nieuw nummer

Mydonna met nieuwe single ‘Ray Of Light’. De Gentse tributeband Mydonna heeft hun publiek keer op keer versteld doen staan ​​met geweldige muziek-, zang- en dansvoorstellingen rond Madonna’s grootste hits. In 2020 werd de doorgewinterde Caroline Clement uitgeroepen tot de “Belgische Madonna” van de groep. Door elementen van een krachtige live band, live zang, choreografie, kostuumwisselingen, hifi, lichteffecten en visuals te combineren, brachten ze op perfecte wijze hulde aan Madonna. Deze keer verrasten ze ons met hun eigen versie van “Ray Of Light”.

Mydonna albumvoorstelling 2022 (1)

“Ray Of Light” is een energiek technonummer

“Ray Of Light” is een energiek technonummer gebaseerd op het nummer “Sepheryn” van Curtiss Muldoon en Dave Curtis. Madonna en producer/muzikant William Obit besloten de melodie en instrumenten van het nummer te veranderen, maar behielden de tekst en brachten enkele kleine wijzigingen aan. Het weerspiegelt Madonna’s interesse in spiritualiteit en haar geloof in de leer van Kabbalah, de joodse mystieke interpretatie van het Oude Testament. De geboorte van Madonna’s dochter Lourdes bracht haar ertoe om antwoorden te zoeken op vragen die ze zichzelf nooit eerder had gesteld, en dat leidde haar naar religie.

Het nummer heeft een zeer dansbare sfeer

Het nummer werd opnieuw een Madonna-hit, dus de tributeband Mydonna koos ervoor om het ook uit te brengen. “‘Ray of Light’ is een nummer waarop we Tribute-liveconcerten meerdere keren hebben afgesloten. Het nummer heeft een zeer dansbare sfeer, met professionele zangeres/danseres Caroline Clement met een hele straffe choreo en indrukwekkende zang het nummer helemaal tot z’n recht brengt.” De zang vertolkt het nummer perfect,” zeggen muzikanten Peter De Bosschere, Geert Vanbever en Luc Waegeman.

Grootste droom

“Onze grootste droom is natuurlijk om zelf voor Madonna op te treden en haar zegen te krijgen, maar ook om een ​​grote Europese tour te doen met de Tribute Show, die eindigt in Las Vegas. De show kan altijd met meer danseressen, Special visuals en extra muzikanten uitgebreid worden. Hoe meer hoe beter!”, lacht ze. Hebben ze zin in een zomer vol concerten? Ja natuurlijk! Binnenkort zal je hun geweldige energie kunnen waarderen op verschillende zomerfestivals (Drongen Kermis, Gentse Feesten, Parkpop Mechelen, VBRO Jabbeke…). Volg hun schema en sociale evenementen om op de hoogte te blijven van al hun concerten (www.mydonna.be)

Foto: House Of Entertainment.