...

Michael Beltran brengt nieuwe single

Michael Beltran brengt 2.0 versie van zichzelf

Michael Beltran brengt 2.0 versie van zichzelf in nieuwe single ‘Kiss The Air’. Vergeet al je zorgen met de nieuwe single van Michael Beltran. ‘Kiss The Air’ is een feelgood nummer waarin je jezelf kunt vinden. De Belgische producer is al zijn hele leven een gepassioneerde muziekmaniak. Na een donkere periode is de hardwerkende creatieveling terug.
Met zijn eerste album “Getaway” boekte hij groot succes in binnen- en buitenland. Ook stond hij op festivals en clubs als Tomorrowland en Carré.

Michael Beltran Kiss The Air

Van componeren tot tekstschrijven

Zijn grootste passie blijft het maken van muziek. Van componeren tot tekstschrijven, hij doet het allemaal. Helaas ging Michael Beltran door een donkere periode. Hij vond zichzelf wel helemaal terug en onderging een heropbouw. Hij is nu sterker en dat hoor je terug in zijn muziek. Deze 2.0 versie van hemzelf brengt pure muziek, gecomponeerd, gemaakt en gedistribueerd door hemzelf. Je hoort het op de nieuwe single “Kiss The Air”. Dit nummer gaat over weer ademhalen zonder achterom te kijken.

Een emotioneel proces

“Niets is waardevoller voor een artiest dan erkend te worden voor hard werken. Muziek maken is voor mij een emotioneel proces. Ik probeer zoveel mogelijk thema’s uit het dagelijks leven te halen. Ik probeer zoveel mogelijk onderwerpen uit mijn dagelijks leven te halen. Dat maakt het extra fantastisch wanneer mensen mijn muziek spelen. Mijn dankbaarheid is dan ook gigantisch voor elke stream of radiospin die mijn muziek krijgt”, aldus Michael Beltran. De nieuwe single ‘Kiss The Air’ is alvast veelbelovend. We zijn benieuwd wat toekomst nog zal brengen voor Michael.

“Kiss The Air’, de nieuwe single van Michael Beltran, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.