...

Historalia Productions houd audities

Historalia Productions kondigt twee producties aan

Historalia Productions kondigt met enige trots, na de uitverkochte productie ‘1830’, maar liefst twee nieuwe producties aan voor 2023. We herinterpreteren Marie-Antoinette, Historalia’s eerste succes aan het kasteel in Westerlo (2014), en we brengen daarnaast een gloednieuwe originele productie over pater Damiaan.

Voor beide openluchtproducties met uitzonderlijk prachtige decors zijn we op zoek naar een ijzersterke cast die ons publiek in vervoering kan brengen. Daarvoor gaan we op zoek naar professionele en semi-professionele (musical)acteurs en dansers. Waag nu je kans om deel uit te maken van deze fantastische producties door je in te schrijven via onderstaande inschrijflink…

Ik schrijf me in

Met een eerste editie in 2014, is Marie-Antoinettede eerste musical spektakel van Historalia. In het lente van 2023 zal een nieuwe versie van deze succesvolle spektakel worden aangeboden. Laat u voor één avond meevoeren in het leven van deze miskende koningin in een tijd van omwenteling. Een show ontwikkeld door Luc Stevens en Sam Gevers.

Historalia-Marie-Antoinette

Van Scherpenheuvel tot Hawaii, het verhaal van pater Damiaan is vaak onbekend, maar niet minder fascinerend. In de zomer 2023 zal Historalia een muzikale openluchtspektakel achter de Basiliek van Scherpenheuvel opvoeren over het leven van deze buitengewone personage.

Historalia-Pater-Damiaan