...

Snelle met een verrassingsoptreden

Snelle maakt  verrassingsoptreden voor Deventer leerschool

Snelle maakt met een verrassingsoptreden de mislukte 1 april schoolgrap goed! Dit moest afgelopen vrijdag een grappige 1 april-grap zijn voor Deventer Leerschool-leerlingen. Ze kregen te horen dat Snelle (“Reunie“, “Smoorverliefd”) er die dag zou zijn. Helaas werd de plaats van de populaire artiest vervangen door een leraar verkleed als Snelle, tot ongenoegen van veel schoolkinderen. Ook het mislukte grapje kwam via hun ouders bij Snelle terecht. Bewogen door hun enorme teleurstelling besloot hij de studenten te verrassen met een onverwachte goedmaker, waardoor hij echt tot ieders verbazing kwam optreden. Met een pop-uppodium dat op anderhalve dag was opgezet, gaf hij, een week na de 1 aprilgrap, een fantastisch miniconcert voor 200 schoolkinderen. Ook bracht hij zijn nieuwste single “Pizza met Ananas” uit, die ook in Vlaanderen zeer goed doet en te vinden is op zijn recent verschenen EP ‘1/3’.

Snelle

Een reeks bekende liedjes

Daarnaast zong Snelle ook een reeks bekende liedjes zoals “In De Schuur” en “Blijven slapen”, die luidkeels werden gezongen door enthousiaste kinderen. “Het ging heel goed, het was een groot feest, alle kinderen waren aan het springen. Niet geheel onbelangrijk, ik stond streng te praten met de schooldirecteur op het podium en adviseerde hem om dit soort grappen niet meer te maken”, zei hij lachend. Met Reunie brak de singer-songwriter  Lars Bos in 2019 definitief door in de Lage Landen. Op 24 oktober 2019 werd ter ere van zijn 24e verjaardag het album “Twenty-Four” uitgebracht, dat binnen 24 uur de Gold Award won. Na een succesvol optreden in het Leuvens Depot die hij met succes had uitverkocht, verkocht hij de Lotto Arena uit in amper 24 uur tijd. Met dat jaar 12 shows op Vrienden Van Amstel LIVE! in Ahoy Rotterdam. Met het nummer “Smoorverliefd” maakte hij jongeren bewust van de gevaren van het gebruiken van je telefoon op de fiets.

Snelle is klaar in 2022 met nieuw materiaal

In Nederland verscheen de nummer 1-hit “17 Miljoen Mensen” (Davina Michelle) en in de Lage Landen scoorde hij opnieuw met “Kleur”, “De Overkant” (Suzan & Freek) en “Papa Heeft Weer Wat gelezen ” . met Thomas Akda. Deze nummers zijn ook terug te vinden op Snelle’s EP ‘Sebastiaan’. Met al deze aanstekelijke muziek is hij in 2020 gekroond tot Spotify’s populairste artiest van Nederland. In 2021 bevestigde hij verder: hij won de Top 40 Best Artist Award en ontving een Edison-nominatie in de categorie “Pop”. Zijn album “Lars” behaalde een nieuwe nummer één in Nederland en kwam binnen in de top 10 in Vlaanderen. Zijn duet single “Blijven Slapen” met Maan was opnieuw een groot succes. En dan is er de unieke Netflix-documentaire Zonder Jas Naar Buiten. Na de release van In M’N Bloed eind vorig jaar is hij klaar om in 2022 weer nieuw materiaal uit te brengen.

Foto: House Of Entertainment.