...

Cimo Fränkel brengt nieuwe single

Cimo Fränkel, multiplatina songwriter/producer

Cimo Fränkel, multiplatina songwriter/producer brengt nieuwe single ‘Go Your Own Way’ uit. De Nederlandse songwriter/producer Cimo Fränkel, die heeft bijgedragen aan vele wereldhits waaronder “Sex” (Cheat Codes en Kris Kross Amsterdam) en “All Around The World” (R3HAB), ontwikkelt nu ook zijn eigen verzameling popartiesten. Hij bewees het letterlijk met zijn nieuwe single “Go Your Own Way”.
Met in totaal zo’n 2 miljard streams als co-auteur, heeft deze getalenteerde en veelzijdige artiest internationale popartiesten zoals Armin Van Buuren en R3HAB overgehaald om samen te werken.

Cimo Fränkel Go Your Own

Gelijknamige Fleetwood Mac-hit uit 1977

Nu is het weer tijd voor het eigen werk van Cimo Fränkel. Zijn nieuwe single “Go Your Own Way” is een cover van de gelijknamige Fleetwood Mac-hit uit 1977. Het nummer bevat popelementen uit de jaren 80, met invloeden van iconen als Michael Jackson en Huey Lewis. Als zodanig is deze single de perfecte blauwdruk voor Cimo Fränkel als solo-popartiest. Door het schrijven en produceren van zijn liedjes in eigen handen te nemen, hoopt Fränkel nostalgie op te roepen bij enthousiaste muziekfans uit de goede oude tijd met deze moderne en levendige hoes.

Go Your Own Way, de nieuwe single van Cimo Fränkel, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.