...

Snelle lanceert de dubbele A-single

Snelle lanceert de dubbele A-single

Snelle lanceert de dubbele A-single, Tot de release van de EP ‘1/3’ (25/03) verschijnt om de dag nieuwe muziek. Snelle (‘Reunie’, ‘Smoorverliefd’, ‘Blijven Slapen’) is terug met nieuwe muziek. Vandaag bracht hij de dubbele single “Niks Mee Te Maken” en “Pizza met Ananas” uit, inclusief 2 videoclips. Beide nummers zijn het begin van meer nieuwe muziek, vanaf maandag 21 maart 2022 tot en met Snelle’s nieuwe EP ‘1/3’, die op vrijdag 25 maart 2022 uitkomt, zal hij om de andere dag een nieuwe song uitbrengen. Zijn ‘1/3’ EP bestaat uit zes nummers. Snelle, die eerder deze maand in de uitverkochte Lotto Arena stond, is maar liefst 3 keer genomineerd voor de Edisons.

In juni treedt hij met zijn band Lieve Jongens op

In juni treedt hij met zijn band Lieve Jongens drie dagen op in het uitverkochte AFAS Live in Amsterdam. Nieuwe singles “Niks Mee Te Maken” en “Pizza met Ananas” zijn uitgebracht op ROQ ‘N Rolla Music en beschikbaar op alle digitale platforms. Snelle kondigde eerder deze maand al de release van de nieuwe muziek aan tijdens een uitverkocht concert in de Lotto Arena in Antwerpen. De 26-jarige artiest werd in april nog drie keer genomineerd voor de Edison, de belangrijkste muziekprijs van Nederland. Na 35.000 tickets verkocht te hebben was zijn tour “FF Tussen Ons” een groot succes en in juni zal hij met zijn band Lieve Jongens een uitverkochte driedaagse AFAS Live show in Amsterdam geven.

Eén van de meest gevraagde artiesten

Naast optreden is Snelle één van de meest gevraagde artiesten in de Lage Landen. Hij is ook verheugd om nieuwe muziek uit te brengen: “Ik ben de afgelopen maanden veel in de studio geweest en heb me laten inspireren door hedendaagse popmuziek. Het was een uitdaging om met het team van Julian Vahle en Vincent van den Ende nieuwe popsongs te maken, het is een gevarieerde verzameling liedjes geworden. Het is een uiteenlopende verzameling van nummers geworden, met allemaal muziekstijlen die ik vet vind: van uptempo tot Disco tot mooie gitaarballads.

Ik vind het allemaal gaaf en hoop de luisteraars ook!”. Snelle trakteert zijn fans op een dubbele a-single:Niks Mee Te Maken‘ is een heerlijke ballad met de bekende touch van Snelle en met het vrolijke nummer ‘Pizza met Ananas‘ opent hij nogmaals de zéér belangrijke discussie: Hoe groot is jouw afknapper wanneer je date een pizza met ananas bestelt?

Snelle (4)

Foto: Hous Of Entertainment.

Vanaf maandag 21 maart 2022 dropt hij om de dag dag een nieuwe song, zodat op vrijdag 25 maart 2022 zijn nieuwe ‘1/3’ EP compleet, digitaal beschikbaar is.