...

Snelle blaast meteen het dak van de Lotto Arena

Snelle blaast het dak eraf

Snelle blaast meteen het dak van de Lotto Arena. Ook duetpartners Suzan & Freek, Pjotr, Maan en ontdekker Jebroer waren van de partij! Na twee verhuizingen vanwege coronamaatregelen was het vrijdagavond eindelijk tijd voor Snelle, toen de immens populaire artiest met zijn band Lieve Jongens een uitverkocht concert speelde in de Lotto Arena. Minder dan 24 uur na de aankondiging was zijn eerste tour in de Antwerpse Concertzaal uitverkocht. Snelle zorgde voor een weergaloze avond met zijn duetpartners en gastartiesten Suzan & Freek (‘De Overkant’), Pjotr​ (‘Losing with you’), Maan (‘Blijven Slapen’) en ontdekker Jebroer. Niet alleen met zijn hits “Reunion”, “Smoorverliefd” en “Scars”, maar ook met zijn vroege jaren van hiphop en nieuwe muziek die op 18 maart 2022 uitkomt, heeft hij zijn status als artiest bevestigd.

Snelle (3)

Snelle opende na de verplichte coronapauze

Met het spektakel van geluid en licht is het dak van de loterijarena eraf gegaan. Snelle opende na de verplichte coronapauze als eerste artiest de concertzaal voor een staand publiek dat mee kon genieten, weliswaar nog steeds met CST. “Het voelde zoals gewoonlijk, en het was een beetje wat het stiekem moest zijn. Ik had een geweldige tijd en ik denk dat het publiek ook, zei hij na afloop met een glimlach. Met “Voor je door”, met prachtige introbeelden, zijn recente hits “In M’n Bloed” en “Reunion”, zijn doorbraak bij het publiek, zorgde Snelle voor een sterke opening vrijdagavond Lotto Arena. Het publiek was dolblij dat ze eindelijk konden genieten van een ouderwetse concertavond staand zonder en maskers.

Opgewarmd door Pjotr

Opgewarmd door Pjotr ​​- hou die jongen in de gaten – kwam Snelle met zijn Lieve Jongens Band meteen terecht in een warm bad. Als multi-getalenteerde entertainer biedt de pas 26-jarige artiest Snelle een unieke concertervaring dankzij zijn uitgebreide muzikale basis. Grote dank aan 101 Barz voor de sessie met oa het heerlijke DJ block, het “Kill in the Name” moment met zijn vriend, gitarist en songwriter Okke Punt en de gelukkige terugkeer van de mosh pit. Hoogtepunten zijn ongetwijfeld ook verrassende passages van gastartiesten. Na een heerlijk uitgebreid “We Will Rock You” intro, vervoegt Snelle Suzan en Freek op de hitsingle “De Overkant”. Hij speelde “Losing with you” met Pjotr​​​ en Okke Punt, en de verrassing van het publiek was compleet toen zijn ontdekker Jebroer (“Kind Van de duivel”, “Banaan”) ook deelnam met “Hoofd Omhoog”.

de hardcore versie van “Reunion”

Voordat hij de hardcore versie van “Reunion” voltooide met zijn band en gastartiesten en een DJ, afsloot met de hardstyle-versie van ‘Reünie’, was er nog de ravissante Maan, waarmee hij vorig jaar de met goud en platina bekroonde hit ‘Blijven Slapen’ uitbracht. Volgende maand weten we hoeveel Edison-nominaties hij kan verzilveren. Snelle is drie keer genomineerd voor de prestigieuze Dutch Music Awards, waaronder in de categorie “Song of the Year”. Daarvoor komt op vrijdag 18 maart Snelle’s nieuwe single “Niks Mee Te Maken” uit. Door de actualiteit werd het een bijzonder nummer zoals hij letterlijk zong: ‘Als de wereld vergaat vandaag, heb ik er niks mee te maken.’ ”

Snelle concert Lotto Arena 2022

Foto’s: House Of entertainment.

De nieuwe Snelle-single ‘Niks Mee Te Maken’ verschijnt op vrijdag 18 maart 2022 op ROQ ’N Rolla Music.