...

Pjotr is terug met ‘Alleen ik weet’

Pjotr is veelzijdige en getalenteerde artiest

Pjotr is terug met ‘Alleen ik weet’: “In de zomer droppen we tweewekelijks een nieuwe song!” De veelzijdige en getalenteerde artiest Pjotr​ Met levendige teksten, unieke stem, en ongelooflijk strakke ritmes is hij de eerste persoon die bij zijn goede vriend Snelle’s het Lieve Jongens platenmaatschappij heeft getekend. Zijn muziek heeft goede resultaten behaald in de Lage Landen.

Pjotr

Dit is nog maar het begin

Naast zijn miljoenen muziekstreams is zijn 101Barz Zomersessie op YouTube meer dan 1 miljoen keer bekeken. Na de succesvolle release van zijn EP “Kleine Wereld”, waarop hij samenwerkte met o.a. Snelle en Wudstik, een gelijknamige stunt-tournee door Nederland en twee compleet uitverkochte solo-concerten in zijn Deventer. “Let op mijn sociale netwerken, want dit is nog maar het begin.

Pjotr heeft inhoudelijk bevestigde teksten

We zijn lang in de studio gebleven om nieuwe dingen op te nemen, zodat we in de zomer elke twee weken nieuwe dingen kunnen uitbrengen. Dat worden erg uiteenlopende, vaak ook verrassende dingen, zoals je die van mij kan verwachten.”  We hebben er even op moeten wachten, maar met “Alleen ik weet” is Pjotr ​​weer terug met weer een bijzondere nieuwe single. Met zijn moderne stem, uitstekende spreekvaardigheid en inhoudelijk bevestigde teksten, die gaat over focussen op je passie en beroepsethiek, zien en horen we weer de beste Pjotr​.

Pop, rap, hiphop en snelle dansbare bars

“In deze drukke wereld is het gemakkelijk om afgeleid te worden door meningen en invloeden van sociale media. Vasthouden aan je visie is net zo belangrijk omdat niemand weet wat het echt is, en dit is de betekenis van mijn nieuwe single”, zegt Pjotr. Met de barrièrevrije cross-over van pop, rap, hiphop en snelle dansbare bars, heeft deze voormalige 3FM-winnaar van “Elevator Pitch” en “Most Wanted” (2018) alles in huis om de komende tijd meer muziekgeschiedenis te schrijven.

Nieuwe muziek om de twee weken

Ook in Vlaanderen, waar hij ondersteuning verleende en te gast was bij Snelle’s uitverkochte concert. Met veel charme,  talent en ervaring kan Pjotr ​​al rekenen op een enorme schare fans, en met het uitbrengen van nieuwe muziek om de twee weken zal deze schare fans de komende maanden alleen maar groeien.

De nieuwe Pjotr-single ‘Alleen ik weet’ werd uitgebracht met een aparte videoclip en is digitaal beschikbaar.