...

Natalia speelt Middelkerke plat

Natalia was absoluut top in Middelkerke

Natalia opende donderdagavond (8juli) de nieuwe Proximus Pop-Up Arena, een project van de Sportpaleis Group in Middelkerke. Die voor de openingsavond al volledig uitverkocht was. In de reeks “A Symphonic Evening With…” bracht de Kempense zangeres een zeer krachtig concert voor een enthousiast publiek. Na anderhalf jaar zonder concert kregen ook de medewerkers van de Sportpaleis Group een bijzonder grote ontlading. Natalia was absoluut top in de Proximus Pop-Up Arena op haar bekende manier en dat mee door haar hitrepertoire. De Fans genoten ook met volle teugen van de nummers die ze samen met een twintigkoppige symfonisch orkest bracht.
Nathalia

Het Concert van Natalia vanavond is als thuiskomen

Ook de meegebrachte winnares van The Voice Grace en de leraar-zanger Simon werden door het talrijk opgekomen publiek fel gesmaakt. De energie die vanop het podium en de zaal heen enweer flitste zorgde voor een onvergetelijke avond en een bijzondere herinnering voor iedereen die in de Proximus Pop-Up Arena aanwezig was. Het muzikale zomerseizoen aan de Belgische kust neemt met Natalia een hoge vlucht. Na afloop waren dan ook enkel positieve reacties te horen bij het publiek van “ongelofelijk” tot “een indrukwekkend optreden”. “Het Concert van Natalia vanavond is als thuiskomen”, klinkt een zeer tevreden Jan Van Esbroeck, CEO van Sportpaleis Group, na afloop.

Zo’n 2.500 muziekliefhebbers genoten in alle veiligheid

Het is sinds 12 maart 2020 geleden dat in onze zalen nog een concert plaatsvond en daarom was deze avond voor ons zo belangrijk. De zin om terug aan de slag te gaan was binnen onze organisatie nog nooit zo groot. Vandaag genoten van zo’n 2.500 muziekliefhebbers in alle veiligheid en met de huidige coronamaatregelen van een fantastisch eerste concert in de Proximus Pop-Up Arena. Het eerstvolgende concert is dat van Bart Peeters & De Ideale Mannen vond reeds gisterenavond (9 juli) plaats. Donderdag 15 juli zijn Cleymans & Van Geel te gast in de Proximus Pop-Up Arena. Vrijdag 16 en zaterdag 17 juli slaat Het Schlagerfestival Zomereditie zijn tenten op te Middelkerke.
A Symphonic Evening with Natalia_Andries Schotte_11.JPG

Reuzenscherm in de achtergrond

Als we dan toch één minpuntje mogen aanhalen dan is het het feit dat het reuzenscherm in de achtergrond van Nathalia maar af en toe gebruikt werd. Naar onze mening was het beter geweest om het scherm gedurende het ganse optreden te gebruiken wat zeker nog een meerwaarde aan het concert zou gegeven hebben. Maar ondanks dat loont het zeker en vast de moeite om één of meerdere concerten mee te pikken in Middelkerke want de organisatie is TOP.
Foto: Sportpaleis group

Tickets en info via www.proximuspopuparena.be

KALENDER