...

MAMMA MIA! krijgt extra versterking

Zal de eerste grote muziekshow zijn

MAMMA MIA cast krijgt extra versterking. Repetitie voor de herneming van “Mamma Mia!” begint maandag 12 juli. Deze populaire musical zal de eerste grote muziekshow zijn die vanaf 30 juli opnieuw wordt uitgevoerd in de Stadsschouwburg Antwerpen en in het Ethias Theater in Hasselt. Met meer dan 50.000 verkochte tickets en bijkomende optredens is men in Vlaanderen zeer geïnteresseerd in de show. Hoofdrollen met Ann Van den Broek, Eve Hansen, Ilsa La Monaka, Goffert De Pleuger, Johan Terryn en Stany Crets, krijgen extra versterkingen. Er werden immers veel voorstellingen verplaatst, wat een probleem op de agenda van de acteurs opleverde.

MAMMA MIA! krijgt extra versterking - Aankondiging Mamma Mia 2021

Lisa in de gelijknamige telenovelle

De rol van Sky zal deze zomer afwisselend vertolkt worden door Michiel De Meyer en Matthew Michel, met Laurenz Hoorelbeke als understudy. Daarnaast voegden Wout Verstappen (Ghost Rockers), Michael Longbloed (So You Think You Can Dance), Gian Schrouff, Kato Aerts en Ashia Mintiens zich bij het ensemble. Naast de rol van Ellie verwacht Helle Vanderheyden ook dat Sophie afwisselt met Tinne Oltmans als hoofdrol, die dit jaar furore maakte als Lisa in de gelijknamige telenovelle. In “Grease” en “La Cage aux Folles” zijn ze al een paar, en binnenkort spelen Helle Vanderheyden en Matthew Michel opnieuw Sophie en Sky.

Interessant van de eerste tot de laatste minuut

“Als je ziet hoeveel positieve reacties deze musical heeft opgeleverd na de première, kun je alleen maar bedanken voor de kans om zo’n geweldig verhaal op te voeren. Ik heb het zelf gezien, en voor degenen die van positieve energie houden, Dit is een perfecte musical titel. Je wordt heel snel aangetrokken door het verhaal. Het is interessant van de eerste tot de laatste minuut. Samen met Laurenz Hoorelbeke hebben we om de beurt Michiel De Meyer vervangen, die de rol van Sky speelde”, zei Matthew Michel enthousiast. De gedachte dat we binnenkort weer voor publiek gaan spelen, maakt me erg enthousiast.

MAMMA MIA! krijgt extra versterking - IMG 5152

Populaire musical voor het hele gezin

Ja, net als mijn collega’s mis ik het heel erg. Niet alleen de eerste show, maar ook alle “Mamma Mia!”-optredens. We zullen allemaal genieten van de mooie momenten die we op het podium delen met de mensen in de zaal. De timing is precies goed, want het is inderdaad een zomermusical op een Grieks eiland in de zomer. In combinatie met herkenbare ABBA-nummers, weet je dat “Mamma Mia!” een populaire musical is voor het hele gezin. Mensen moeten echt komen kijken, vooral om te genieten”, aldus Helle Vanderheyden.

Tickets en info over ‘MAMMA MIA!’ vind je op www.deepbridge.be