...

Proximus Pop-Up Arena officieel open

 

Proximus Pop-Up Arena geopend door Jean-Marie Dedecker

Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke vandaag 2 juli 2021 officieel open. Sportpaleis Group met CEO Jan Van Esbroeck en burgemeester Jean-Marie Dedecker hebben vandaag (2 juli 2021) in een stralend zonnetje de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke officieel geopend. Dankzij de nieuwe concertzaal kan het publiek deze zomer genieten van een breder aanbod aan muziek en spektakel. Burgemeester Jean-Marie Dedecker knipte vanmiddag op een drukbezochte persconferentie het lint door om de officiële opening van de Proximus Pop-Up Arena aan te kondigen.

Proximus Pop-Up ArenaOp de foto van links van rechts: Yves Smolders van Ipanema Beach Bar, schepen Dirk Gilliaert, sportschepen Henk Dierendonck, burgemeester Jean-Marie Dedecker van Middelkerke en Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group.

Een muziekhotspot aan de Belgische kust

“Dit wordt een onvergetelijke dag. Vooral omdat het eerste evenement op ons nieuwe podium van direct nationaal belang is. We zijn erg blij dat onze arena op tijd klaar is om de kwartfinales van de Rode Duivels op het grote scherm te tonen.” Dat zei CEO Jan Van Esbroeck van Sportpaleis Group vanmiddag tijdens de openingsceremonie van de nieuwe concertzaal. Het nieuwe podium ambieert deze zomer een muziekhotspot aan de Belgische kust te worden. Ook Yves Smolders, zaakvoerder van Versuz Club en Ipanema Beach Bar, verheugt zich op een heerlijke zomer in Middelkerke.

de unieke sfeer van Ipanema Beach

“We zijn heel blij dat we ook onze succesvolle weg van Hasselt naar Middelkerke kunnen inslaan en bewoners en bezoekers kennis kunnen laten maken met de unieke sfeer van Ipanema Beach. Ook zijn we aanwezig op het Proximus Pop-Up Arena concert Een ideale plek om vooraf even te genieten van hapjes en drankjes en daarna”, zegt Yves Smolders. De nieuwe concertzaal is gelegen in de Westendelaan in Middelkerke en biedt tot eind augustus een ruim aanbod aan concerten en evenementen.

Foto: Sprtpaleisgroup

Tickets en info via www.proximuspopuparena.be