...

Proximus Pop-Up Arena opent op 2 juli

Proximus Pop-Up Arena open op 2 juli

Proximus Pop-Up Arena op vrijdag 2 juli. De opening van de Proximus Pop-Up Arena komt snel dichterbij. Op vrijdag 2 juli worden – over een week tijd – de eerste bezoekers van EURO 2020 BIG SCREEN verwacht. In de tussentijd zullen er nieuwe evenementen aan de kalender worden toegevoegd. Deze week werd bekend dat Het Zesde Metaal op 26 augustus een concert geeft in de Proximus Pop-Up Arena. Er werd ook gecommuniceerd over de middelen van de kroon, waardoor een veilig bezoek mogelijk was.

het principe van massa-evenementen

Alle overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus worden uiteraard strikt opgevolgd in de Proximus Pop-Up Arena. “We volgen de protocollen strikt op en passen constant aan waar nodig”, zegt Peter Dobbels, facility manager van de Sportpaleis Group. “Bezoekers hoeven geen negatieve PCR-test of vaccinatiebewijs te overleggen. Dit is gewoon het principe van massa-evenementen.”

Proximus Pop-Up Arena

Een extra stoel blijft leeg tijdens het evenement

Bovendien wordt er tussen elke boeking een “social distance seat” voorzien. Deze stoel wordt automatisch toegevoegd bij het boeken van tickets, met uitzondering van passerende tickets. Deze extra stoel blijft leeg tijdens het evenement. Er zijn ook plaatsen te koop zodat de social distance altijd gerespecteerd wordt. Tot slot is het mondmasker enkel verplicht wanneer de bezoeker zich in de arena beweegt. Het masker is dus niet verplicht als de bezoeker tijdens het evenement op zijn plaats is.

Het Zesde Metaal op 26 augustus

’t Es nog al nie na(ar) de wuppe. Doe mo voert! Dat is zeker zo wanneer Het Zesde Metaal op donderdag 26 augustus komt spelen in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Je hoeft trouwens het West-Vlaamse dialect niet te kunnen om helemaal gecharmeerd te zijn door de wonderlijke, soms minimalistische, dan weer harmonieuze, grootse songs van Het Zesde Metaal. Songs als “Naar de Wuppe”, “Ploegsteert”, “Dag Zonder Schoenen”, “Gie, den Otto en Ik”, “Ip Min Knieeën” mag je ondertussen gerust Vlaams cultureel erfgoed noemen. Tickets zijn meteen beschikbaar.

EERSTE BLIK BINNEN IN DE PROXIMUS POP-UP ARENA

Alle informatie en updates zijn te vinden op www.proximuspopuparena.be