...

Proximus Pop-Up Arena verrijst in Middelkerke

Proximus Pop-Up Arena plaats van afspraak tijdens vakantie

Proximus Pop-Up arena verrijst in Middelkerke niet ver van het strand. Als je momenteel rijdt op de Westendelaan en je kijkt richting zee, zie je een metalen constructie oprijzen. Deze constructie zal voor de komende twee maanden de ontmoetingsplaats worden van verschillende artiesten en groepen. Gisteren mochten wij alvast eens gaan kijken naar de op til zijnde werken. Het is echt een huzarenstukje wat ze daar in Middelkerke aan het bouwen zijn en dat na slechts twee dagen werk. Volgens Jan Van Esbroeck van de sportpaleisgroep was het een plan dat al een paar jaar aan het rijpen was en nu eindelijk ondanks covid toch ten uitvoer wordt gebracht.

Proximus Pop-Up Arena verrijst in Middelkerke - IMG 5835

 

de Proximus Pop-Up Arena kan aangepast worden

Het aftellen naar de opening van de Proximus Pop-Up Arena op vrijdag 2 juli gaat verder. Programmeren werkt ook op volle snelheid. Clouseau werd deze week aangekondigd. Zoals de officiële opening van de Ipanema zomerbar op vrijdag 2 juli. De Schlagerfestival Zomereditie zal op zijn beurt op 16 juli een extra show toevoegen. Dus de place to be in de zomermaanden is de Proximus Pop-Up arena in Middelkerke. Deze arena heeft een capaciteit van 2500 personen maar kan desgevallend en met toelating van de overheid uitgebreid worden tot 5000 personen (zittend) en eventueel nog 2000 in het middenplein (staand). Alles hangt af van de covid cijfers.

Ipanema Beach Club open vanaf 2 juli

De zomerbar van Ipanema opent op vrijdag 2 juli zijn deuren in de Proximus Pop-Up Arena. Het zomerdiscoconcept Hasselt Versuz staat garant voor de mooiste zomerdagen in het zuidelijke landschap. Op een boogscheut van de kust van Middelkerke kunnen gasten genieten van heerlijke cocktails met de juiste zomerse sfeer. ’s Avonds kunt u genieten van een aperitief in een prachtig decor met zwoele ritmes op de achtergrond. Overigens zijn er voldoende lockers om je strandlakens en tassen veilig op te bergen bij een bezoek aan de zomerbar. Ipanema Beach Club is elke dag geopend, behalve bij regen. Klaar, klaar, zomer!

Het Schlagerfestival zomereditie extra show op 16 juli

Muziek en sfeer kennen geen grenzen. Het succes van het Schlagerfestival in Hasselt breidt zich ook uit naar onze Belgische kust. De zomereditie van het populaire festival voegt op vrijdag 16 juli een tweede (!) Concert toe in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Net als 17 juli staan ​​Bart Kaëll, De Romeo, Gene Thomas, Kürt Rogiers, Lindsay, Matthias Lens, Steve Thielens, Swoop, Willy Sommers en Yves Segers op het programma. Kaarten per direct verkrijgbaar.

Proximus Pop-Up Arena

Clouseau komt op vrijdag 20 augustus

Clouseau komt op vrijdag 20 augustus aan in de Proximus Pop-Up Arena. Koen en Kris Wouters laten weten dat ze er enorm veel zin in hebben. Het concert is de officieuze start van de tour na de release van het album “Tweesprong”, dat eind 2019 uitkwam. De kaartverkoop start op maandag 14 juni om Tickets worden verkocht in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving, inclusief die met betrekking tot sociale afstand (met één vrije stoel tussen elke boeking).

Genieten van muziek en de gezonde zeelucht

Ook burgemeester Jean-Marie Dedecker is verheugd met de aangekondigde versoepeling: “De indrukwekkende concertkalender zal in hoge mate het ritme van ons fantastische zomeraanbod bepalen. De afgelopen weken heb ik het meerdere malen herhaald: in Middelkerke kan je in de veiligste omstandigheden genieten van gezonde zeelucht. En dankzij de Proximus Pop-up Arena zal het ademtempo omhoogschieten als mensen naar adem snakken naar de optredens van de aangekondigde topartiesten. Kom regelmatig nog eens terug voor een update, want er zullen nog artiesten worden aangekondigd.

Proximus Pop-Up Arena verrijst in Middelkerke - IMG 5832

Alle informatie en updates zijn te vinden op www.proximuspopuparena.be