...

Charlie and the Chocolate Factory

Charlie and the Chocolate Factory krijgt veel likes

Charlie and the Chocolate Factory, magische trailer pakt Antwerpen in. Van “Ik wil dit zien” en “We hebben al kaartjes” tot “We komen zeker genieten van deze zoete zonde musical”, dit zijn slechts enkele van de vele positieve reacties en vele likes die je kunt krijgen. Wanneer Willy Wonka op magische wijze het stadscentrum van Antwerpen binnenkomt, kun je het vinden en delen op sociale media. Volgend jaar, vanaf 11 december 2022, wordt ‘Koekenstad’ het walhalla van chocoladeliefhebbers in de vorm van muziek, want vanaf dan kan je in de Stadsschouwburg naar de Vlaamse versie van ‘Charlie en de Chocoladefabriek’.

Charlie and the Chocolate Factory - Charlie and the Chocolate Factory dec 2021 1

In de magische wereld van Willy Wonka is alles mogelijk

Hoofdpersoon Nordin De Moor heeft online de deur van zijn chocoladefabriek geopend en er is een krachtige trailer om je onder te dompelen in het avontuur. Waar Willy Wonka passeerde, veranderden Antwerpse bezienswaardigheden in kleurrijke snoepversieringen. Kathedraal van Antwerpen versierd met chocolade, of Groenplaats als een grote snoeptuin… In de magische wereld van Willy Wonka is alles mogelijk. Met dit moment van première begon het officiële begin van het grote avontuur. We zullen binnenkort meer castnamen aankondigen en Deep Bridge zal ook lanceren wat een heel speciale opdracht voor Charlie lijkt te zijn.

Charly and the Chocolate Factory

De volgende grote muziekproductie van Deep Bridge

Om het aftellen draaglijk te maken, profiteer je tot 11 juli van de gratis upgrade bij het kopen van tickets. Na “MAMMA MIA!” en “The Sound of Music”, de volgende grote muziekproductie van Deep Bridge zal onder andere “Charlie and the Chocolate Factory” zijn. De musical is gebaseerd op een populair boek van Roald Dahl, met muziek van Marc Shaiman en Scott Wittman (Hairspray, Mary Poppins Returns) en naar een script van David Greig (Dunsinane, Local Hero). De Chocoladetuin, het eekhoornleger en de eigenzinnige Oompa-Loompa’s moet je gezien hebben voordat je het gelooft.

Foto’s: Deep Bridge

‘Charlie and the Chocolate Factory’ met ‘Willy Wonka’ Nordin De Moor speelt vanaf 11 december 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets en info, www.deepbridge.be