...

Parkies beginnen deze week

Parkies starten vanavond met Metejoor

Parkies-concerten openen deze week met Metejoor en Gene Thomas in Middelkerke, De Haan, Knokke-Heist en Blankenberge! Van maandag 12 juli tot 1 september kan je deelnemen aan een van de 59 Parkies-concerten op 11 locaties in Vlaanderen, waar 10 verschillende artiesten en hun live bands zullen optreden. Metejoor (‘One millionth’,’Rendez-vous’) gaat deze avond van start in Knokke-Heist (Shapur).

Parkies

Gene Thomas geeft woensdagavond het eerste Parkies-concert in Blankenberge

Op dinsdagavond treden Joris van Rossem en zijn muzikanten op in De Haan (La Potinière), en op donderdagavond sluit hij de eerste Parkies-week af in Middelkerke (Normandpark). Gene Thomas (“For her”, “I want you”) geeft woensdagavond het eerste Parkies-concert in Blankenberge (Park De Craene). Door deze maatregelen moet je bij de “grootste en kleinste festivals” je plaats reserveren.

Een eenvoudig reserveringssysteem

“Wegens beperkte capaciteit werken we dit jaar met een eenvoudig reserveringssysteem. Elk ticket vereist een betaling van 4,5 euro, inclusief administratieve procedures en een consumentenvoucher van 2,7 euro, wat betekent dat het in principe nog steeds gratis is, dankzij de steun van VVV en lokale autoriteiten. We raden mensen aan gebruik te maken van voorregistratie, zodat ze zeker kunnen zijn van hun plaats voor het podium.

QR-codes gebruiken voor het boeken

’s Avonds kun je ook proberen om met je smartphone kaartjes aan de ingang te kopen. Dit laatste is verplicht voor alle eten en drinken omdat we QR-codes gebruiken voor het boeken en verwerken, de belangstelling is erg hoog. Hier en daar zijn we toe aan de laatste tickets. In Deinze zijn de optredens van Metejoor, Gene Thomas en Parkies debutante Sandra Kim  inmiddels uitverkocht”, zegt Jeffrey Vanhaeren namens organisator VZW Divers.

Parkies

Ook Guy Swinnen, Barbara Dex, Soul 2 Soul, Uncle Phil, De Geest en Parkies debutante Sabien Tiels En ook Koen Buyse (Zornik) zijn er binnenkort bij. Voor meer informatie: www.parkies.be