...

Jebroer strikt Eva Simons

Jebroer samen met Eva Simons

Jebroer strikt Eva Simons voor een nieuwe knaller! Eva Simons, bekend van o.a. van de wereldhits “Police”, “Take Control” en “This Is Love”, dat ze uitbracht samen met Will i am (The Black Eyed Peas), strikte hij voor zijn nieuwste single ‘Bad Boy’ opnieuw een wereldartieste. Met deze pop-dance knaller wakkert het duo het vuur aan en komen de innerlijke bad boys naar boven. Internationaal toegankelijke radio- en partytracks zorgen meteen voor een goede sfeer. “Bad Boy” is een nummer dat je meteen aan je Spotify-lijstje toevoegt, om nog maar te zwijgen van de bijbehorende videoclip. “Bad Boy” gaat over loyaal zijn aan jezelf, want hoe hard je ook probeert, iedereen heeft van tijd tot tijd een slechte kant.

Jebroer en Eva Simons

Jebroer brak als artiest eerst door in België

Ik weet niet of je een stoute jongen kunt veranderen, want slechte persoonlijkheidskenmerken  zijn moeilijk te verbergen,’ zegt Jebroer geamuseerd. België is het eerste land waar Jebroer doorbrak als artiest en met “Banaan” een hit had en in ons land goud en platina heeft gewonnen. Ook in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland is Jebroer nog steeds populair en een van de meest succesvolle artiesten. Met de release van het internationale driedubbele album “Zes Sechs Six” dat hij vorig jaar uitbracht, heeft de artiest ook voet aan de grond gekregen in het Verenigd Koninkrijk. Ook ziet zijn lijst met hitsingles, gouden awards en platina awards er indrukwekkend uit: hij scoort sterk met “Engeltje”, “Kind van de Duivel” en “Symphony” en “Mutter” zo bekomt hij een leidende positie op de internationale ranglijst.

Haar unieke Mohawk-stijl en bijzondere stem

Jebroer staat en stond inmiddels op de meest legendarische podia en met 400 miljoen streams en 2 miljoen maandelijks trouwe volgers, staat hij stevig op de internationale muziekkaart. Voor zijn nieuwste single “Bad Boy” rekruteerde Jebroer superster en wereldartiest Eva Simons. Met eenvoudige hits als “Take Control”, “Police” en “This Is Love”. “Will. I. Am”, is het volkomen logisch om haar een “internationale superster” te noemen. “Bad Boy” is een nummer dat je ontroert, maar als het op de radio te horen is of wanneer je het streamt, klinkt het ook erg goed. Eva Simons’ schoonheid, haar unieke Mohawk-stijl en bijzondere stem geven haar een grote meerwaarde. De combinatie met Jebroer is verfrissend, want deze “bad boy” is werkelijk overal een grote hit geworden.

Bad Boy’ van Jebroer ft. Eva Simons verschijnt op ROQ ’N Rolla Music en is vanaf vrijdag 24 september 2021 digitaal beschikbaar. (www.houseofentertainment.be)