...

Peter Luts viert met ‘Fire’

Peter Luts viert de heropening van de clubs

Peter Luts viert met ‘Fire’ de heropening van de clubs. Anderhalf jaar later, de populaire Hasseltse club Versuz heropend voor een testevenement, bracht de Limburgse resident DJ en producer Peter Luts zijn nieuwe single “Fire” uit. “De timing is heel toevallig, maar de puzzel past perfect. “Op het testevenement trad ik op voor 1.500 mensen. Vanaf 1 oktober zal de club weer open zijn om te dansen en feesten. Anderhalf jaar later wordt het inderdaad tijd dat we weerkunnen losgaan en knallen. Als DJ is het goed om extra energie op te doen als je urenlang toffe nummers draait in een menigte dansende mensen.

Peter Luts feat. Hunter Falls

De timing is eerder toevallig

Dit is het soort stroom dat je vindt in de nieuwe single “Fire”, het soort energiestroom. “Op de dag dat de populaire Hasseltse club Versuz na anderhalf jaar opnieuw de deuren opende voor een testevent, lanceerde de Limburgse resident-dj en producer Peter Luts zijn nieuwe single ‘Fire’. “De timing is eerder toevallig, maar de puzzelstukken passen perfect. “Op het testevent speelde ik voor 1500 mensen en vanaf 1 oktober mag er weer gedanst en gefeest worden in de clubs. Na anderhalf jaar is het inderdaad tijd dat we weer kunnen losgaan en knallen. Als dj is het fijn om extra energie te krijgen wanneer je een dansende massa urenlang bespeelt met vette songs.

Peter Luts in de Versuz

Peter Luts werkt opnieuw samen met Hunter Falls

Het is die flow, die energetische stroom die je terugvindt in de nieuwe single ‘Fire’.” Na hun eerste succesvolle samenwerking met “Coming Home”, werkte Peter Luts opnieuw samen met zanger Hunter Falls om zijn nieuwe single “Fire” te produceren. “Omdat we elkaar in de studio ook blindelings aanvoelen, is het opnameproces bijna telepathisch. We zitten allemaal op dezelfde lijn en je krijgt dan wel een goed resultaat. “Fire” is inderdaad krachtig. De motivatie, de goede sfeer, en het belangrijkste is de hoeveelheid enthousiasme en energie die mensen na de afgelopen maanden echt nodig hebben.

Meteen de juiste doelgroep bereiken

Ik hoop echt dat iedereen in de club snel kan meedansen en feesten met “Fire”. Net zoals het perfect kan worden afgespeeld op de radio of gestreamd kan worden. We hebben een goede start want “Fire” is op de dag van de release in veel Spotify-lijsten opgenomen, dus het kan meteen de juiste doelgroep bereiken. Dit nummer was ook erg populair in het testevenement merkte ik achter de draaitafel. Het was inderdaad een topavond en het voelde zo goed om terug te zijn, na zo ’n lange tijd. Het was zo’n fijn gevoel om al die lachende gezichten te zien.”

Club Versuz

Fire’ van Peter Luts ft. Hunter Falls verscheen op VOYAGER Records en is vanaf nu digitaal beschikbaar.