...

Peter Luts en Hunter Falls vinden elkaar

Peter met de veelzijdige singer-songwriter Hunter Falls

Peter Luts en Hunter Falls vinden elkaar in ‘Coming Home’ . Na succesvolle samenwerkingen met andere DJ’s en producers Basto (Jef Martens) en de succesvolle clubtrack “Nebula”, zal de Limburgse DJ en producer Peter Luts (“What A Feeling”, “Get Down Low”) morgen met “Coming Home”. Wat deze streaming- en radiovriendelijke commerciële popsong bijzonder maakt, is de samenwerking van Peter met de veelzijdige singer-songwriter Hunter Falls.

Peter Luts Feat Hunter Falls

Eén miljoen Spotify-streams

Hunter woonde en groeide op in verschillende landen, dus hij weet verschillende culturen te integreren in een geheel, wat de “nieuwe wereld” wordt genoemd. In zijn wereld is Hunter Falls een veelzijdige artiest die liedjes naar een hoger niveau weet te tillen. Vier jaar geleden was hij een van de Rising Star-finalisten, maar tegelijkertijd schrijft en bouwt hij met succes verder aan zijn eigen weg. Twee jaar geleden werkte hij mee aan de SSID-single “Gaillard edit”, die nu de grens van 1 miljoen Spotify-streams heeft overschreden.

Heel gemakkelijk te begrijpen

Met “The One”, “All I Never Wanted” en “Fame” is Hunter Falls een vaste waarde geworden.”De combinatie van zijn stem en schrijfvaardigheid trok mijn aandacht, behalve dat hij ook een getalenteerd en supersympathieke persoon is.” Toen we vroegen naar de reden voor deze bijzondere samenwerking, begint Peter Luts het gesprek. “Coming Home” is ontstaan ​​in mijn studio, tijdens een gemeenschappelijke bijeenkomst. Dit is een emotioneel en elegant nummer, we hebben het bewust heel gemakkelijk te begrijpen gemaakt, waardoor het zeer geschikt is voor de muziek die tegenwoordig wordt gestreamd en op de radio gespeeld wordt.

Combinatie van club- en toegankelijke nummers

Het is een modern, radiovriendelijke geluid dat mensen heel blij en gelukkig maakt. De stem van Hunter is een enorme toegevoegde waarde, die “Coming Home” naar een hoger niveau tilt. Tot nu toe zijn de reacties die we hebben ontvangen zeer positief. Voor mij is de afwisselende combinatie van club- en toegankelijke nummers nog steeds erg effectief. Naast de verschillende samenwerkingen en muziekstijlen, vind ik het ook tof om mij in de studio telkens weer te laten Inspireren en omringen door jonge Talenten.

Gemeenschappelijke single “Coming Home”

Dat deed ik al in het verleden en dat blijf ik ook doen in de toekomst. In dat rijtje is Hunter Falls zeker een man voor de toekomst. Schrijf maar op dat we van die kerel nog heel veel gaan horen, te beginnen met onze gemeenschappelijke single “Coming Home”, die morgen verschijnt. We zijn razend benieuwd naar de reacties. Wij hebben ons in ieder geval goed geamuseerd en wie weet komt er nog een vervolg! ”

Coming Home’ van Peter Luts Feat. Hunter Falls verschijnt aanstaande donderdag 15 juli op Voyager Records en is vanaf dan digitaal beschikbaar.