...

Sandra Kim debuteert op de Parkies

Sandra Kim debuteert in De Haan

Sandra Kim debuteert op de Parkies daarnaast is er grote belangstelling voor de uitverkochte concerten van Gene Thomas en Metejoor. De Parkiesconcerten hebben afgelopen week hun start niet gemist, zij het dan wel in een aangepaste versie. In Knokke-Heist, De Haan én Middelkerke waren de eerste optredens van Metejoor, die momenteel hits scoort meet ‘1 op een miljoen’ en ‘Rendez-vous’, nagenoeg uitverkocht. Ook het concert van Gene Thomas was in Blankenberge nagenoeg volzet.

Ook aan onze Vlaamse kust

De organisator Jeffrey Vanhaeren van VZW Divers blikt tevreden terug: “Door de coronamaatregelen werken we verplicht met preregistraties, maar zowel voor de ticket als de drank-en foodbestellingen ter plaatse is alles vlot verlopen. Chapeau voor de lokale besturen en ons gedisciplineerde publiek. Overall werden de coronamaatregelen netjes opgevolgd. Dat de mensen het fijn vinden en er graag bij zijn, merken we na afloop van de concerten, want dan boeken ze massaal weer nieuwe tickets.” Ook aan onze Vlaamse kust kan je deze week opnieuw terecht voor nieuwe Parkies-concerten.

Sandra Kim brengt een gevarieerd programma

Sandrine Van Handenhove en Stef Caers en Sofie spelen met Soul 2 Soul op maandagavond in Knokke-Heist, woensdagavond in Blankenberge en donderdagavond in Middelkerke. De Haan heeft op dinsdagavond een Primeur, want dan maakt Eurovisiesongfestivalwinnares Sandra Kim er met haar liveband haar opwachting. Naast ‘J’aime la vie’ pakt de eerste winnaars van The Masked Singer ook uit met een gevarieerd programma, waarin ze opnieuw haar veelzijdigheid zal tentoon spreiden. Woensdagavond gaan ook in Deinze de eerste Parkies-concerten van start.

Sandra Kim
Metejoor Speelt er op onze nationale feestdag een uitverkocht concert. Dat geldt trouwens ook voor Gene Thomas en Sandra Kim. Enkel voor Koen Buyse, Sabien Tiels, Uncle Phil en Barbara Dex zijn er daar nog de allerlaatste tickets beschikbaar. Nog tot en met 1 september kan je op 11 plaatsen at Vlaanderen terecht voor één van de 59 Parkies-concerten on September 1. Ook Guy Swinnen, Barbara Dex, Uncle Phil, De Geest en Parkies-debutanten Sabien Tiels en Koen Buyse komen de komende weken in actie.

Metejoor Parkies

Tickets kosten 4,5 euro (inclusief administratie en een drankvoucher van 2,7 euro) en Reserveer je op www.parkies.be. Op de website vind je ook de complete line-up en speeldata voor de komende weken.