...

Jebroer met Harris & Ford hun nieuwe single heet The Master

The Master is Jebroer met Harris & Ford hun nieuwe single. Jebroer (‘Kind van de Duivel’,Engeltje’) is klaar om in 2021 wereldwijd weer volop te laten zien wat hij in huis heeft. De eerste aanzet is meteen bingo, want samen met het Oostenrijkse DJ en producersduo Harris & Ford lanceert hij ‘The Master’. De release past perfect in het plan van Jebroer om de wereld te veroveren. De populaire artiest is volop bezig met het uitrollen en promoten van het internationale muzikale drieluik ‘Zes Sechs Six’. Afgelopen jaar verscheen al het Nederlandse en Duitse gedeelte. Met ‘The Master’ warmt hij op voor het nog te verschijnen Engelstalige album ‘Six’. Dat de samenwerking van Jebroer met Harris & Ford werkt en succesvol is, bewees het trio al met de release van de hit ‘Mutter’. Deze track is inmiddels al meer dan 10 miljoen keer werd gestreamd op Spotify. Het werd ook nummer #1 in de Beatport Hard Dance. ‘The Master‘ is opnieuw een lekkere hardcore knaller met een mysterieus randje. Deze is vanaf vandaag op alle digitale platformen beschikbaar.

Jebroer met Harris & Ford hun nieuwe single heet The Master - Hoes Jebroer n Harris Ford The master scaled

Jebroer ‘Zes Sechs Six’

Met het album ‘Zes Sechs Six‘ zorgt Jebroer voor een stunt, want het drieluik bestaat uit een Nederlands-, Duits- en Engelstalig gedeelte. Van het Duitse deel ‘Sechs‘ verschenen al singles die in de Duitstalige landen succesvol waren. Jebroers vertaalde hit ‘Kind Eines Teufels‘ scoorde inmiddels meer dan 23 miljoen streams en bij de samenwerking ‘My Gabber‘ met het Duitse icoon Scooter, staat de teller ondertussen op 16 miljoen streams. Zijn meest recente wapenfeit is de Engelse track ‘Child Of The Devil’ met Dr Phunk en wereldster Timmy Trumpet. Deze laatste is op dit moment terug te vinden in de lijst van de ‘Top 20 DJ’s ter wereld’. Hij voegde zijn kenmerkend trompetgeluid toe aan de single. Dat nummer is de eerste single van het album ‘Six‘ en ‘The Master’ de tweede. Met dit drietalige album bewijst Jebroer wederom dat je hem door de unieke mix van verschillende genre’s niet in één hokje kan plaatsen.

Jebroer

Jebroer is goed bezig om zijn droom om internationaal door te breken te verwezenlijken. De artiest is inmiddels eenvertrouwd gezicht in Nederland én België en zijn Nederlandse hits ‘Marathon‘, ‘Engeltje‘, ‘Leven Na De Dood’ en ‘Kind Van De Duivel’ zijn op de Radikal EP succesvol vertaald naar het Duits. De nummers slaan enorm aan in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Jebroer en HARRIS & FORD

Het startte allemaal in 2011. Dagen en nachten zwoegden ze om hun eerste nummers in hun studio in een kelder te perfectioneren. Aan de muur was een iconische filmposter van „Indiana Jones“ – “Starring Harrison Ford” – bevestigd. Een creatieve naam en 9 jaar verder hebben ‘Harris & Ford’ meer dan 150 miljoen streams, tientallen hitlijsten en talloze optredens in heel Europa. Het duo maakt indruk met een veelzijdige mix van Hardstyle, EDM, Bounce en Psy-Trance. Met meer dan 2,4 miljoen maandelijkse luisteraars zijn Harris & Ford momenteel één van de meest succesvolle Oostenrijkse artiesten op Spotify. Als producers en songwriters werken de twee regelmatig samen met de EDM-elite, zoals Scooter, Brennan Heart, Da Tweekaz, Ummet Ozcan, Jebroer, Gabyr Ponte, Sander van Doorn, VINAI en Mike Candys. H&F-producties werden ook ondersteund door acts als Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, R3hab, Afrojack, Nicky Romero, Blasterjaxx en nog veel meer.

De nieuwe single ‘The Master’ van Jebroer & Harris & Ford  verscheen op ROQ ‘N ROLLA Music. De single is beschikbaar op alle digitale platformen.

Jebroer met Harris & Ford hun nieuwe single heet The Master - Logo House Of Entertainment