...

Jebroer stunt met app en Engelse versie van ‘Kind Van De Duivel’

Jebroer stunt met app en Engelse versie van ‘Kind Van De Duivel’. Jebroer stunt met eigen succesvolle app en lanceert de Engelse versie van ‘Kind Van De Duivel’. Al van in zijn jeugdjaren was Jebroer haantje de voorste en midden de coronacrisis lanceerde hij dezeweek, als eerste Nederlandse artiest, zijn eigen ‘Jebroer All Acces’-app, waarmee hij het contact met zijn talrijke fans versterkt. “Hiermee luidt hij een nieuw tijdperk in van de digitalisering in de Nederlandse, maar ook de Belgische muziekindustrie, want de app is ook bij jullie gratis beschikbaar.

Jebroer
(Foto: House Of Entertainment)

Engelstalige Versie

Door het rechtstreekse contact houdt hij zijn fans direct op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast deelt hij exclusieve content, videoclips en een inkijk in zijn persoonlijk leven. Elke week worden er live video’s toegevoegd aan de app waar de fans direct op kunnen reageren”, klinkt het bij zijn platenlabel ROQ ’N ROLLA Music. Vandaag brengt Jebroer trouwens de Engelstalige versie uit van zijn monsterhit ‘Kind Van De Duivel’, samen met Timmy Trumpet en Dr Phunk. Deze track zal ook terug te vinden zijn op Jebroer’s album ‘Six’, dat deel uitmaakt van het drietalige album ‘Zes Sechs Six’. De bijhorende, spraakmakende videoclip waarin Jebroer letterlijk alles uittrekt is beschikbaar in zijn app en verscheen ondertussen ook online.

Lege Agenda

In de Climax Top 100, dat is de lijst van de 100 toonaangevende Belgische dj’s en producers, piekt Jebroer dit jaar op een 6de plek en staat hij boven o.a. Charlotte De Witte, Coone en Soulwax. Het aanhoudend sterke resultaat is het zoveelste bewijs dat de populariteit van de man achter de monsterhits ‘Banaan’,Engeltje’ en ‘Kind Van De Duivel’ ook in ons land blijft groeien. Door corona stroomde zijn agenda leeg, maar Jebroer bleef als energieke ondernemer niet bij de pakken zitten en zorgde met de lancering van zijn eigen ‘Jebroer All Acces’-app, die je ook bij ons gratis kan downloaden via de App Store en Google Play, voor een absolute primeur in de Lage Landen: “.

Jebroer All Acces’-app

De afgelopen maanden zijn ontzettend zwaar geweest voor de entertainmentindustrie en dan voornamelijk met betrekking tot live optredens. Voor ons als artiesten is dat een enorme klap. Ik ben echter niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten en wilde direct kijken naar nieuwe mogelijkheden. Je moet dan echt anders gaan denken, vanuit je business, maar ook vanuit je fans. Ik wilde hen alles kunnen geven en tegelijk ook het contact verbeteren. In die zoektocht zijn we met mijn team uitgekomen bij de ontwikkeling van een app die meer biedt dan wat de sociale media of andere platformen aanbieden. Het wordt nu inderdaad zaak om deze te laden met interessante, exclusieve content en leuke voordelen. We blijven het verhaal draaiende houden en verder ontwikkelen.

Child Of The Devil

Naast de lancering van de ‘Jebroer All Acces’-app verschijnt wereldwijd de internationale, Engelstalige versie van Kind Van De Duivel. Die brengt hij uit met Dr Phunk en de Australische DJ Timmy Trumpet, bekend van o.a. ‘Freakz’, een song die inmiddels meer dan 297 miljoen keer werd gestreamd op Spotify. “Mensen zijn altijd op heksenjacht. Als een song als W.A.P. een wereldhit kan worden weet ik zeker dat kinderen wereldwijd deze track ook wel aankunnen. Ik hoop dat ‘Child Of The Devil’ internationaal gedraaid wordt ’tijdens mijn begrafenis’!”, zegt Jebroer.

Wereldtournee

Ook DJ Timmy Trumpet levert met zijn kenmerkende trompet een significante bijdrage, waardoor de track in staat is om een breed intercontinentaal publiek te bereiken. Hij is alvast laaiend enthousiast over het eindresultaat: “Dit is waarom elektronische muziek zo f*cking goed is. Geen regels, geen grenzen, gewoon een f*cking mooie tijd. Ik hou ervan om Hard Tracks voor een breed publiek te spelen en ik wilde ‘Kind Van De Duivel’ tijdens mijn wereldtournee in elk land draaien, maar helaas kon dat niet door de taal. Jebroer en Dr Phunk hebben een masterpiece gemaakt en ik ben vereerd dat ik het nu met de Engelse versie kan delen met een breder publiek.

Child Of The Devil’ van Jebroer, Dr Phunk en Timmy Trumpet verscheen op Timmy Trumpet’s label Sinphony en is digitaal beschikbaar.

De ‘Jebroer All Acces’-app is gratis beschikbaar via de App Store en Google Play.