...

Ruzie in clip van Jebroer

Ruzie in clip van Jebroer, het gaat er genadeloos aan toe. De ruzie van voetbalcommentatoren René van der Gijp en Johan Derksen loopt compleet uit de hand in de nieuwste video van Jbroer. Met hun ‘Kogels’-clip zorgen Jebroer en Outsiders voor ophef. Jarenlang waren voetbalcommentatoren Johan Derksen, René van der Gijp en presentator Wilfred Genee de dragende krachten van het populaire tv-programma ‘Veronica Inside’. De uitspraken van Johan Derksen legden een bom onder het programma en hun vriendschap. Dat het diep zit, werd nogmaals duidelijk tijdens een thema-uitzending van ‘Veronica-inside’.

Ruzie in clip van Jebroer - Hoes Jebroer en Outsiders Kogels

Ruzie

De ruzie van de 3 kemphanen is in Nederland al wekenlang hét onderwerp van gesprek.  Voor de populaire Jebroer (Kind van de Duivel’, ‘Gaan met die banaan’ en ‘Engeltje’) – en Outsiders (‘Polizei’, ‘Helicopter’, ‘Reünie-remix’) werkte het verhaal zo inspirerend, dat ze het verwerkten in de clip van hun nieuwste single ‘Kogels’. Vanaf nu is de video van de hilarische persiflage van het tv-programma ‘Veronica Inside’ op YouTube te zien. “‘Kogels’ is een strijdlied over ware vriendschappen, inclusief alle ups en downs. De tekst had niet beter kunnen passen bij de situatie van de mannen van VI, die afgelopen tijd breed wordt uitgesmeerd in de pers”, zegt Jebroer.

Koffiegevecht

In de humoristische clip van ‘Kogels’ speelt Jebroer de rol van René van der Gijp en zien we Outsiders met een pruik op als Johan Derksen. “Dit keer loopt de boel helemaal uit de hand en moet ook de presentator eraan geloven. Mensen moeten echt kijken. De scène met het koffiegevecht vond ik persoonlijk de leukste om te draaien. Die beelden zijn waanzinnig. Maar meer wil ik er niet over vertellen. Zoals ik al aangaf, past deze ruzie bij ‘Kogels’, een strijdlied waarin echte vriendschap centraal staat”, zegt Jebroer. De Hardstyle-track vind je terug op Jebroer zijn recent verschenen album ‘Zes’. Dat reedss 2 weken geleden verscheen en onderdeel is van het internationale drieluik ‘Zes Sechs Six’. ‘Kogels’ is niet de eerste samenwerking die Jebroer heeft met Outsiders. Hun ‘Helicopter’ ging méér dan viraal en de platina opvolger ‘Flitsmeister’ kreeg meer dan een miljoen views in een week.

Jebroer en Outsiders

Jebroer is met zijn album ‘Zes Sechs Six’ hard op weg zijn droom om naast in Nederland en België, ook in andere landen door te breken, helemaal waar te maken. In België is Jebroer zeer succesvol. Als alles goed gaat, staat hij op 17 december met zijn nieuwe Europese ‘Jebroer 4 Life’-tournee in de Hasseltse Club Versuz. Met zijn Duitse nummers veroverde hij ondertussen de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse hitlijsten. Jebroers vorige Duitse nummer ‘Mutter‘ prijkte op #1 in de Beatport Hard Dance lijst, zijn vertaalde hit ‘Kind Eines Teufels’ heeft maar liefst 18 miljoen streams en bij de samenwerking ‘My Gabber‘ met het Duitse icoon Scooter, staat de teller op 13 miljoen streams. Cem Araci aka Outsiders is een getalenteerde muzikant en ras-entertainer. In 2019 zette hij tijdens X-Qlusive Holland een uitverkochte Ziggo Dome op zijn kop met zijn remix van ‘Kali’ en ook zijn remix van de Snelle-klassieker ‘Reünie’ was een voltreffer. Outsiders stond al op het podium van Tomorrowland en scoorde hits met o.a. ‘Vaderland’, ‘Adrenaline’ en ‘Rebel Baby’.

Kogels‘ van Jebroer en Outsiders verscheen op het ROQ ‘N ROLLA Music-label en is nu overal digitaal beschikbaar.