...

Pjotr lanceert met Wudstik ‘Omgekeerde wereld

Als hij zou willen, dan kan de 26-jarige Pjotr uit het Nederlandse Zutphen zo voor de klas staan als afgestudeerde leerkracht. Maar door zijn liefde voor de muziek die zo onvoorwaardelijk groot is, trekt hij voluit die kaart en gaat hij voor een succesvolle solocarrière. Twee jaar geleden werd hij in de Amsterdamse Melkweg nog winnaar van de ‘Most Wanted Award’. Door zijn vriendschap met Snelle was hij de eerste artiest op het platenlabel Lieve Jongens

Vriendschapsnummer

In volle corona kwam ‘Verliezen met jullie’ uit, een vriendschapsnummer dat Pjotr uitbracht met de hulp en medewerking van zijn 2 vrienden Snelle en Okke Punt. De video bereikte op YouTube en Spotify gecombineerd meer dan 3 miljoen streams. De carrière van Pjotr zit in de lift en draait steeds beter. “Eind vorige maand was ik te gast in het razend populaire online platform 101BARZ. Op een positieve manier word ik daar nog steeds over aangesproken. Ik merk dat ook mijn volgers op sociale media de laatste weken gevoelig zijn gestegen. Ondertussen lukt het me aardig en leef ik op een bescheiden manier van mijn muziek, een droom die inderdaad werkelijkheid is geworden.

Investeren

Ondanks het groeiende succes, blijft Pjotr op verschillende manieren investeren in zijn carrière. Nadat hij het voorprogramma mocht verzorgen van Snelle zijn uitverkochte clubtournee. Onlangs was hij ook van de partij in het Studio 100 Pop-Up Theater, waar Snelle 3 uitverkochte concerten gaf. “Na het optreden in Het Leuvense Depot was het de 2de keer dat ik officieel op het podium stond in Vlaanderen als voorprogramma. Het onthaal was hartelijk en ik werd opnieuw positief verrast over hoeveel mensen er met mijn liedjes meezongen, zonder voorafgaandelijke airplay op de radiozenders. ”Eind juni bracht Pjotr de EP ‘Kleine Wereld’ uit, inclusief ‘Omgekeerde Wereld’, wat ondertussen zijn nieuwe single is. Daarmee kan hij volgens muziekkenners wel eens hoge ogen kunnen gooien..

Pjotr lanceert met Wudstik ‘Omgekeerde wereld - Hoes Pjotr Omgekeerde Wereld

Doorbraak

Mijn moeder is al een tijdje ernstig ziek. Het is niet levensbedreigend, maar hierdoor is ze wel aangewezen op hulp van anderen. Op jonge leeftijd vond ik het best confronterend dat de rollen zo snel werden omgekeerd en dat ik, en anderen, voor haar moesten gaan zorgen. Dat doe ik overigens nog steeds met alle liefde en plezier. ‘Omgekeerde wereld’ is inderdaad een heel persoonlijk liedje geworden. Toen het klaar was, voelde ik dat er nog iets ontbrak. Ik stuurde collega Wudstik een berichtje met de vraag of hij zin had om mee te doen. Op het moment dat ik hem benaderde wist ik nog niet dat zijn moeder recent overleden was, maar daardoor voelde het wel alsof het zo had moeten zijn. Ik weet zeker dat er nog veel jongeren zijn of mensen die zich in het verhaal van onze ‘Omgekeerde wereld’ gaan herkennen. Ik merk het aan de tientallen reacties die ik via de sociale media dagelijks ontvang.”

De EP ‘Kleine Wereld’ van Pjotr, inclusief de nieuwe single ‘Omgekeerde Wereld’ met Wudstick, is nu digitaal beschikbaar. Beide releases verschenen op het Lieve Jongens-label van ROQ ’N ROLLA Music

Pjotr lanceert met Wudstik ‘Omgekeerde wereld - Logo House Of Entertainment