...

Pjotr, Snelle en Okke Punt bezingen de vriendschap

Pjotr, Snelle en Okke Punt bezingen de vriendschap in ‘Verliezen met jullie’.

Met ‘Zonneschijn’ bereikte Pjotr de ‘Viral 50 NL’ van Spotify en met zijn EP ‘Goed nieuws’ scoorde hij in de Album Top 100 en bevestigde Pjotr zijn talenten. Hij won de 3FMElevator Pitch’, wat hem een optreden opleverde op de 3FM Live Box. Daarnaast deed hij een sessie bij FunX The Future en was hij in de Melkweg de verpletterende winnaar van ‘Most Wanted 2018’, waarmee Pjotr z’n naam toevoegde aan het rijtje dat bestaat uit Lange Frans, Ali B en The Partysquad.

Wekelijks rapt hij het nieuws bij Radio 538-dj Igmar en tijdens de ‘24/7’ clubtournee van Snelle oogste hij als support-act met zijn toegankelijke mix van crossover Pop- en Rapmuziek veel applaus en waardering. Door de vriendschap met Snelle (‘Smoorverliefd’, ‘Reünie’) was Pjotr de 1ste artiest die op het ‘Lieve Jongens’-platenlabel van Snelle tekende. Met de release van de toegankelijke single ‘Verliezen met jullie’ schakelt Pjotr met zijn 2 vrienden een versnelling hoger. Het universele liedje over vriendschap slaat meteen aan, want de video bereikte in no time al tienduizenden YouTube-views en wordt in Nederland en Vlaanderen al gretig gestreamd en aangevraagd.

Pjotr, Snelle en Okke Punt bezingen de vriendschap - Hoes Pjotr Snelle en Okke Punt Verliezen Met Jullie scaled

Zonder vriendschap heeft succes geen waarde en dat werd me tijdens het maken van ‘Verliezen met jullie’ nog maar eens duidelijk. We bespraken hoe tof het is dat we als vrienden zoveel mooie dingen mogen beleven. Het is ook écht meer waard, omdat we dit samen doen!”, zegt Pjotr die met zijn vrienden Snelle en Okke Punt een muzikaal vriendschapsjuweeltje afleverde.

In november waren we in het Leuvense Depot te gast met de ‘24/7’ clubtour en ik herinner me nog goed hoe we er allemaal enthousiast werden onthaald en overdonderd waren door het Belgische publiek. Voor mij was dat een bijzondere avond, omdat ik merkte dat een aantal van mijn liedjes spontaan werden meegezongen. Ik kreeg en krijg nog steeds heel veel berichten uit België en ontzettend veel positieve reacties op ‘Verliezen met jullie’. “Knap hoe jullie vriendschap beschrijven. Mooi en herkenbaar” komt zowat voor in elk berichtje en dat doet deugd”, zegt Pjotr.

“Je kunt nog zo veel bereiken: alleen is maar alleen. Als je je succes en/of plezier niet kan delen, is het niets waard”, zegt Okke Punt, die met Snelle meeschreef aan zijn hitsingles ‘Reünie’ en ‘Smoorverliefd’. De ware vriendschapsband van het trio wordt nog eens extra in de verf gezet in de videoclip, met originele, échte beelden van Pjotr, Snelle en hun vrienden doorheen de voorbije jaren.


‘Verliezen met jullie’ van Pjotr, Snelle en Okke Punt is op alle Belgische streamingplatformen digitaal beschikbaar.

Pjotr, Snelle en Okke Punt bezingen de vriendschap - Logo House Of Entertainment