Frans Bauer klaar voor theatertournee

Frans Bauwer is klaar

Frans Bauer klaar voor theatertournee door Vlaanderen! Hij brengt een kwarteeuw hits, spektakel, anekdotes en zijn gulle lach in Stadsschouwburg Antwerpen (03/06) en Trixxo Theater Hasselt (12/06). Ongelooflijk maar waar, het is al meer dan 25 jaar (!!!)  geleden dat de piepjonge Bauer aan zijn eerste theatertournee begon. Hij moest door de bekende omstandigheden langer wachten dan oorspronkelijk gepland, maar hij kan eindelijk beginnen aan zijn nieuwe reis langs de mooiste etappes van Nederland en Vlaanderen. Optreden zit hem in het bloed en iedereen kan ervan genieten. Op vrijdag 3 juni in de Antwerpse Stadsschouwburg en zondag 12 juni 2022 in het Trixxo Theater Hasselt.

Frans Bauwer in concert

Een gezellige avond met zijn vaste orkest

Daar beleeft hij weer een gezellige avond met zijn vaste orkest, de Dutch Show Band. Een avond vol heerlijke Hollandse hits, spektakel en natuurlijk de bekende big smile van Frans. Ben jij ook benieuwd naar de nieuwste anekdote van de familie Bouwer? Dan is dit je kans! “Hier heb ik lang naar uitgekeken!” zegt de immer enthousiaste Frans Bauer. “Goed ouderwets knallen, mensen een leuke avond laten beleven en al hun problemen even vergeten, dat is wat we doen! Het is lang geleden dat ik veel van mijn Vlaamse fans heb gezien, maar we zullen het goedmaken. Zeg hen maar dat de ‘goesting’ groot is bij Franske”, sluit Bauer af met een brede glimlach.

Frans Bauwer in concert

‘Frans Bauer – Live in concert’ op 3 juni in Stadsschouwburg Antwerpen en op 12 juni 2022 in Trixxo Theater Hasselt. Tickets & info: www.ticketkopen.eu of tel: 070/345 345 (max €0,3/min)

De nieuwe theatertournee brengt hem op 10 juni ook naar Kursaal Oostende en op 1 juli 2022 naar Concertgebouw Brugge. Tickets & info: ticketmaster.be / concertgebouw.be.