...

Willy Wonka zoekt kindercast

Willy Wonka zoekt

Willy Wonka of ‘Charlie and the Chocolate Factory‘ starten hun zoektocht naar een kindercast in Antwerpen (08/04), Gent (12/04) en Hasselt (13/04). Productiehuis Deep Bridge transformeert vanaf december 2022 de Antwerpse Stadsschouwburg, en aansluitend in 2023 in het Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt. En dat met een Vlaamse versie van de Broadway- en West-End musical ‘Charlie and the Chocolate Factory’. Sjakie en de Chocoladefabriek is een musical om duim en vingers bij af te likken. De musical is gebaseerd op de beroemde romans van Roald Dahl (“Matilda”, “The Great Friendly Giant” en “The Giant Peach”). Nordin De Moor is in deze nieuwe versie de excentrieke Willy Wonka en onder andere Astrid Stockman, Yemi Oduwale en Sali Haidara spelen mee in een cast die verder ook nog barst van de musicaltoppers, maar…

Willy Wonka zoekt kinderkast

Het grote vraagteken blijft: wie wordt Charlie?

Het grote vraagteken blijft: wie is Charlie? Deep Bridge is op zoek naar jong muzikaal talent, niet alleen om te schitteren in deze uitdagende rol, maar ook kinderen die volwassen ensembles kunnen completeren. Dus ze zijn op zoek naar “The Kindercast”. Omdat ze zoveel mogelijk kinderen – van 6 tot 13 jaar – een kans wilden geven om auditie te doen voor deze prachtige musical, reist Deep Bridge met het castingteam af naar Stadsschouwburg Antwerpen (8 april), Capitole Gent (12 april) en de Trixxo Theater Hasselt (13 april), waar ook de musical te zien zal zijn. Aanmelden voor de eerste auditieronde kan via deze link: http://deepbridge.be/audiions-charlie. Degenen die gecast zijn als kindacteurs treden op in verschillende podia van de Charlie Academy. Charlie Academy is een traject waarbij het uiteindelijke doel is om te bepalen wie de rol van Charlie gaat spelen en wie tot het kinderensemble gaan behoren.

charly And The Chocolate Factory

Meer informatie over deze spannende track vind je hier!

Profiel Kindercast

Deep Bridge is op zoek naar jongens en meisjes tussen 6 en 13 jaar (geboren in 2016 tot 2009)
·         alle etniciteiten zijn welkom
·         je hebt een kinderstem, je stem mag nog niet ‘gezakt’ zijn
·         je hebt lef en bent erg enthousiast
·         je zingt erg goed
·         je hebt een jonge en oprechte uitstraling
·         je beweegt goed en je hebt veel ruimtegevoel

Karakters Kindercast

Charlie is een bescheiden en rechtschapen jongen met een slimme kijk op het leven. Hij is erg inventief en gebruikt de vuilnisbelt naast zijn armtierig huis als creatieve broedplaats voor zijn uitvindingen. Zijn gezin heeft het niet breed, en ze hebben vaak niet voldoende te eten, maar toch weigert hij om een extra portie eten te nemen, want dat zou ertoe leiden dat een ander familielid minder te eten heeft. Zo ene. Charlie heeft het altijd een beetje koud, heeft elk recht om te klagen, maar toch zal je hem nooit horen zeuren. Ook niet als hij geconfronteerd wordt met de andere ticketwinnaars en hun hebzuchtige gedrag. Hij heeft enorm veel verbeelding en is gefascineerd door Willy Wonka en zijn mysterieuze Chocoladefabriek. Hij houdt immens veel van chocolade en deelt één keer per jaar zijn verjaardagscadeau, een Wonkareep, met zijn mama en grootouders.

Het kinderensemble bestaat uit nieuwsgierige kids die ook een glimp willen opvangen van die Willy Wonka, boze kids die hoopten op een Gouden Ticket maar daar net naast grepen, kids die ook in dezelfde stad als Charlie wonen en winkelen met hun ouders in dezelfde shop als Charlie’s moeder. Daarnaast spelen de leden van het kinderensemble samen met het volwassenensemble ook de gekke Oompa Loompa’s.

‘Charlie and the Chocolate Factory’ gaat in première op 10 december 2022 in Stadsschouwburg Antwerpen en zal vanaf 12 januari 2023 ook te zien zijn in Capitole Gent en vanaf 26 januari in Trixxo Theater Hasselt Tickets & info: www.deepbridge.be

!! RANG UPGRADE !!
Boek tot 31 maart 2022 je tickets en krijg een gratis rang-upgrade cadeau.

Voor Golden Seat betaal je de prijs van Categorie 1, voor Categorie 1 betaal je de prijs van Categorie 2, enzovoort.