...

Caroline Rigo over tweede seizoen

Caroline over tweede seizoen ‘My Rigorgeous Life’

Caroline Rigo over tweede seizoen van ‘My Rigorgeous Life’: “Laurie neemt tijdelijk de make-upborstel over”. De hulpkreet van Aline lokt Laurie meteen naar Hove tijdens de eerste aflvering van het gloednieuwe seizoen. Caroline Rigo keert deze week meestal terug naar de baan in haar roze auto na een paar weken vrij. De Hasseltse topondernemer en befaamde visagist heeft in het eerste seizoen van “My Rigorgeous Life” talloze vrouwen geholpen met hun beauty-noodgevallen, en dat is nu het plan. “Seizoen 1 was een enorm succes. Ik ben zo blij dat alle vrouwen die we via dit programma hebben kunnen helpen, zich nu beter voelen over zichzelf.

Caroline Rigo - Aline

Seizoen 2 is een logisch vervolg

De opzet van het programma is voor mij gelukt, dus seizoen 2 is een logisch vervolg.”  zegt Caroline. Oplettende kijkers merkten meteen dat het deze week niet Caroline was in de roze auto, maar Laurie, een goede vriendin en visagiste die bij de voordeur stopte. “Ik vind het super spannend om de eerste weken van Caroline over te nemen!”, vertelt Laurie enthousiast. De eerste gast in de nieuwe aflevering is Aline Olyslaeghers uit Hove. De 45-jarige merkte dat ze met het verstrijken van de jaren andere gezichtsbehandelingen moest beginnen en een paar trucjes kon gebruiken. Als trouwe gebruiker van Cent Pur Cent twijfelt Aline er niet aan dat Caroline en Laurie de juiste vrouwen zijn om haar te helpen.

“My Rigorgeous Life” op TV Plus

Laurie’s advies aan Erin is te zien in de eerste aflevering van het gloednieuwe tweede seizoen van “My Rigorgeous Life” op TV Plus op maandag om 10.30 uur en 16.30 uur. Caroline Rigo, het brein achter succesvolle make-upmerken als Cent Pur Cent en I.Am.Klean, weet als geen ander hoe het is om uren te zoeken naar het juiste product. Na jaren zoeken besloot Caroline het zelf te gaan doen. Ze creëerde niet alleen een innovatief, gezond, mineraal make-up merk, ze besloot ook haar eigen verkooppunt, Café Beauté, te openen in Hasselt en Knokke. Daarnaast deelt ze haar 16 jaar ervaring bij Blush Academy + Agency met anderen. Maar daar stopte Caroline niet vanuit deze behoefte om mensen te bereiken bedacht ze met TV Plus het concept “My Rigorous Life” en ging ze van deur tot deur om mensen te helpen.

Vrolijke Laurie neemt tijdelijk de make-up kwasten over

“De impact die je krijgt met een programma als dit is gewoon geweldig. Hoewel ik niet iedereen persoonlijk kan bezoeken, hoop ik op deze manier veel vrouwen te helpen. Aan de reacties op seizoen één te zien, lijkt het een succes te worden klinkt Caroline vastberaden. De eerste weken neemt de vrolijke Laurie tijdelijk de make-up kwasten van Caroline over. Deze week is het de beurt aan Aline Olyslaeghers uit Hove aan de beurt. De 45-jarige is al jaren gepassioneerd door de producten van Cent Pur Cent, maar haar make-uproutine had dringend een opknapbeurt nodig. Toen de Hovense Aline uit de stoel stapte en haar make-over voor het eerst zag, schrok ze helemaal van het resultaat. “Het is echt mooi en het is helemaal niet gemaakt. Dus mijn zoon kan me later mee uit eten nemen! (lacht).” Het is duidelijk dat seizoen twee al is begonnen met een topper van formaat.

Caroline Rigo - Aline Olyslaeghers

‘My Rigorgeous Life’ is een onderdeel van het programma ‘My Beautiful Life’, elke week op TV Plus te zien op maandag om 10u30. Voor zij die het gemist hebben en toch de tips van Laurie goed kunnen gebruiken, geen nood. De aflevering van ‘My Rigorgeous Life’ is steeds in een loop te zien doorheen de hele week, maar ook op de website van TV Plus.